Lär dig hur man slutar röka på det enkla sättet


Din familj vill att du slutar röka. Din läkare säger att om du inte gör det kan du få allvarliga hälsokonsekvenser. Ditt försäkringsbolag kommer även att ge dig rabatt om du slutar röka. Så vad håller dig tillbaka? Tiden är här, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

TIPS! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka och också anledningarna till varför du motstår att sluta Du kommer ihåg dessa skäl, och tänka på dem varje gång du vill röka.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre dag.

När du försöker sluta röka, ska du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Det här kan vara nudgen i rätt riktning du måste sluta röka.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

TIPS! Om du önskar att röken smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Älskade Ones

Vilken inverkan har din rökning på hälsan hos dina nära och kära? Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. När du slutar kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa utan även din familj och vänner.

Tips! När du slutar röka, informera din familj och dina vänner om dina intentioner. När du litar på dem runt dig med sådan information kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad och hålla frestelsen i god ordning.

Om ditt mål är att sluta sluta röka, måste du öva dina färdigheter när du slutar. Det är viktigt att vara kvar, eftersom du kanske misslyckas första gången. Sluta röka, och planera bara att gå så länge du kan utan att starta upp igen. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt "avsluta" datum. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Så småningom får du det så bra att du kommer att sluta en gång och bara inte gå tillbaka.

Du har nu informationen om att sluta röka för gott. Om du slutar röka, blir du friskare och lyckligare, och du kommer att leva längre. Använd de pengar du sparar från cigaretter för att behandla dig själv och din supportgrupp när du officiellt slutat.Source link