Lär dig hur man slutar röka på det enkla sättet


Dina älskade har bett dig att sluta röka. Din läkare rekommenderar att du slutar också. Ditt försäkringsbolag darlar en rabatt framför dig om du slutar röka. Tiden är här, så fortsätt läsa för att hitta tips som gör att du slutar och aldrig tittar tillbaka.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

Tips! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara mycket fördelaktigt att nätverka med människor som har varit där du är och förstå de känslomässiga och fysiska utmaningarna du går igenom.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kan hjälpa till att balansera din vikt vid denna avgörande tid.

Be dina vänner och kära att vara stödjande för ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kommer mer än troligt att vara humör när du slutar, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta är svårt, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig just nu.

Du kan belöna dig på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Fråga din läkare i förväg om att börja någon träningsrutin.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinutbyten. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Du kan hjälpa till att minska dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Om du till exempel anger att du använder rökning under körning är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Klipp tillbaka på rökning. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. Försök röka en halv cigarett när du röker för att skära ner lite åt gången.

TIPS! Du kan hitta stöd och hjälp på onlinemiljöer och forum. Du kan upptäcka en mängd olika webbplatser som är avsedda att ge stöd till människor som sparkar vanan.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, gå ut på bio. Efter en längre tid, äta ute på en trevlig restaurang som du inte regelbundet äter på. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Minska antalet cigaretter du röker. Det hjälper dig i startpunkten på Din rökuppehållsresa. Försök en fördröjning om en timme efter att ha vaknat innan du röker din första cigarett för dagen. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett snarare än en tid för att skära ner på din rökning.

Många som inte röker mer troligt lyckades inte lyckas det första försöket att sluta. Bara sluta och vara en icke-rökare för så länge som möjligt. Om du återkommer ska du snabbt ange ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och gå längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa.

Planera framöver hur du hanterar stressiga situationer. När en stressig händelse inträffar brukar rökare brukar bara tända upp en cigarett och röka sin stress borta. Att ha en plan på plats kommer att se till att du inte faller byte mot dina begär. Komma upp med flera alternativ för stressavlastning så att du kan prova olika saker om det första på din lista inte eliminerar lusten att röka.

TIPS! De första 7 dagarna att sluta är det absoluta svåraste. De första 48 timmarna av att sluta är när din kropp döljer all nasty nikotin du har konsumerat.

Det bästa sättet att sluta röka är att bara göra det. Att stoppa helt är det enda sättet att starta din resa. Sluta bara röka och låt dig inte börja igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att den här metoden kan vara ganska effektiv.

Tränar utgivare endorfiner, naturliga höga som är mycket effektiva för att bekämpa nikotinbehov. Övning är också fördelaktig på annat sätt; Det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som uppstår när du slutar röka, vilket minskar din potentiella viktökning.

Nu när du har den information du behöver, kan du sluta röka för gott. Att välja att sluta kommer att förbättra ditt liv på så många sätt. Använd de pengar du sparar från cigaretter för att behandla dig själv och din supportgrupp när du officiellt slutat.

Att sluta kan vara lättare om du blir av med saker som påminner dig om att röka. Dumpa alla dina tändare och askkoppar. Rengör allt i ditt hem och tvätta dina kläder för att bli av med alla tips från röklukten. När du inte längre kan lukta röken eller se rökutrustning i ditt hem, kommer ditt hem inte påminna dig om cigaretter och sluta utlösa dina nikotin- och tobaksbehov.

Det är viktigt att bli utbildad om saker du är intresserad av. Du måste ta sig tid att lära sig så mycket som möjligt. Du kommer att ha en framgångsrik erfarenhet genom att tillämpa det du har lärt dig här.Source link