Lär dig hur man slutar röka på det enkla sättet


Även människor med mycket stark viljestyrka har ibland svårt att sluta röka. Problemet är att även personer som vill sluta känna sig som om de får en nytta av att röka. Om du vill befria dig från den känslomässiga kopplingen av cigaretter och förlora denna vana för alltid, kommer följande tips hjälpa dig att få bollen att rulla.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det handlar om en stor chans att göra denna metod. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller behandling kan vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta sluta.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta med att du fortsätter att fokusera.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chanserna att du faktiskt slutar. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning.

Hypnos är en effektiv stopprökning för många människor. Många individer har slutat röka efter att ha arbetat med en hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig sedan positiva affirmationer. När du äntligen vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha deras stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta det i början av processen och att du kanske inte är helt själv. Att röka är inte lätt, och stödet från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Om du är uppriktig i din ansträngning att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet och YMCA för att ta reda på om de driver stödgrupper.

Nikotinutbyte

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller saker som du normalt associerar med rökning. [19659002] Försök hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. När du vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare.

Nu är det dags att sluta röka. Ange inte ett datum i framtiden som hänger på något annat, gör bara dagen din dag att sluta. Avsluta idag kommer att sluta med att ge dig en eventuell dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det till en större motivation att sluta.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Om du gör det kan du se till att du inte påminner om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Rökning är ibland det du gör i stressstunder. Om så är fallet är det nödvändigt att du identifierar ett annat sätt att uppnå avslappning.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Tips! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv.

När du försöker bryta rökningens vana, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, frön, grönsaker och frukt. Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam mat hjälper dig att sluta för många orsaker. Om du till exempel har denna mat att ockupera din mun och händer kan du ersätta den rökning rörelse du ofta gör. Att äta denna typ av diet kan hjälpa till att minska viktminskningen. Vitaminerna och andra näringsämnen i dessa livsmedel kommer att minska det sätt du känner medan du går igenom uttag.

Låt inte svårigheterna att sluta avskräcka dig från att försöka. Genom att prova ovanstående tips med positivitet och uthållighet, kan du verkligen sparka den här otäcka vanan. Med lite beslutsamhet kan du mycket väl bli förvånad över hur stark du är!

Om du fortsätter att lära dig om detta kommer du att bli en pro på nolltid. Applicera de tips du just har fått, och du kommer inse att Array inte är så svårt. Kom bara ihåg att ta saker långsamt, och du kan lyckas.Source link