Lär dig hur man slutar röka på det enkla sättet


Många vill sluta, men få gör faktiskt. Denna artikel kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar för att behålla ditt engagemang för att bryta denna dåliga vana. Applicera sedan allt som du vet i ditt vardag, så att du kan sluta för resten av ditt liv.

Sluta röka gradvis. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

TIPS! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det är bra att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. När du vaknar kanske cigaretter inte verkar som tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om supportgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

TIPS! Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. För många människor, om du är sen, kommer det att göra att du vill röka.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

När du tänker sluta byt märken. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Du kommer vara mindre benägna att röka om du inte gillar det lika mycket.

Att ha en positiv attityd och mycket motivation kan direkt påverka hur lätt det är för dig att sluta röka. Fortsätt fokusera på de positiva sätten ditt liv kommer att förändras när du befriar dig från cigaretter. Tänk på allt som kommer att förbättra, från din hud, till ditt hår, till din andedräkt, till lukten av din bil. Trots att när folk känner till de dåliga sakerna om att röka kan de bli rädda nog att sluta, kan positiva förändringar också hjälpa.

Många rapporter tar sig under vikt under eller efter det att de slutat röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera den viktökning som är associerad med att sluta.

Sluta röka för gott, sluta så många gånger som det tar. Mycket få rökare lyckas sluta första gången de försöker. Sluta röka och planera att undvika cigaretter så länge som möjligt innan du tänder tillbaka. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Försök att hålla längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår. Så småningom kommer du att sluta den sista tiden och aldrig gå tillbaka.

Framtiden för en hälsosam framtid när du lyckas sluta röka bör göra dig optimistisk. Använd informationen du har lärt dig här och du kommer inte att ångra.Source link