Låt inte rökning fortsätta att rota dig för hälsa


Många tycker att att sluta röka var en av de svåraste sakerna att göra. Det finns ingen säker botemedel som fungerar för alla. Du kanske måste undersöka olika sätt att sluta för att hitta en som fungerar för dig. Nedanstående tips kan hjälpa dig att sluta med framgång.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller ens avsluta bara ett stort glas vatten innan du röker. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

Sluta röka gradvis. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Det svåraste steget är de första dagarna, och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

Tips! Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa , men för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Det här kan vara en knuff i rätt riktning du behöver sluta röka.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in fler mål när du är bekväm med din engagemang för att sluta.

Motion kan också vara en mycket effektiv stressavlastare. Om du är ny att träna, kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. Cravings kan vara extremt svårt att motstå. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

Tips! När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många, uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär. 19659002] Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och de hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Att ha ett stödsystem måste vara ett av de bästa sätten att sluta röka. Det här hjälper dig att öka dina chanser att lyckas sluta röka.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att tänka på hur bra ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder kommer att bli, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan många människor svarar på negativ förstärkning är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök. När du gör det, gå ut för att se en ny film eller spela du har menat att titta på. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Därefter bygga belöningen långsamt tills du har nått den punkt där du inte längre tänker på att röka.

Sätt listan någonstans där du kan se den framträdande varje dag. Detta kan bara hjälpa dig att motivera dig under svaghetstiden.

Planera för hur du hanterar stressiga situationer. Många rökare används för att belysa sig som svar på stress. Håll en back-upplan praktisk om en inte fungerar.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symtom där du normalt associerar med rökning.

Avsluta så många gånger du behöver. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. Sluta röka och gör en stark insats för att undvika att börja om så länge som möjligt. Om du ska glida upp och tända, kom genast tillbaka på rätt spår och sätt in ett nytt slutdatum. Avsluta varje gång du startar om och lär dig av dina misstag. Till sist kommer du att sluta för gott.

TIPS! Avstå från att röka för varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta.

För att hålla dig motiverad, veta att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter att du kan bli väldigt sjuk. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Du vill inte vara en annan statistik.

Om du känner att dina önskningar blir alltför stora, ring någon som redan har slutat för att uppmuntra stödord. Det handlar inte bara om att prata i telefonen på grund av ditt begär, det är alltid bra att veta att du inte är ensam när du arbetar med denna typ av problem.

Att sparka din rökning vana kan mycket väl vara en av de mest utmanande saker du någonsin kommer att göra, och vad som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Avsluta är INTE omöjligt, dock! Använda de tips du har lärt dig från den här artikeln hjälper dig att sluta röka. Prova dem och du kan bli glatt överraskad.

Få stöd via onlinebaserade forum och supportgemenskaper. Du hittar ett överflöd av webbplatser skapade för att hjälpa människor med deras önskan om att sluta röka. Du kan fråga om tekniker som har fungerat för andra, och dela med dig av din egen erfarenhet. Dessutom kommer de som slutar med dig att kunna relatera till de känslomässiga utmaningarna som följer med att röken upphör.

Blåa widgets är ett komplext ämne, varför du bör ta dig tid att undersöka det lite mer. Denna artikel har så mycket information, du är redo att gå vidare med självförtroende. Du kan använda den information du har lärt dig här!Source link