Låt inte rökning fortsätta att rota dig för hälsa


Många tror misstänkt att sluta röka innebär att man slänger cigaretterna och förlitar sig på viljestyrka ensam för att övervinna deras missbruk. Medan sådan taktik faktiskt kan hjälpa, behöver det verkligen inte vara så svårt. Det finns ett antal olika sätt att ta ifall du vill kasta bort dessa cigaretter för gott. Läs vidare.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Du kommer naturligtvis att begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.

Tips! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. När något är skrivet, kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Eliminera de triggare du associerar med rökning cigaretter. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat i sin plats. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. En läkare kan också välja att ordinera medicinering, om de anser att det är nödvändigt.

Belöna dig själv för att gå över milstolpar på din resa. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Efter det förlänger du tiden mellan belöningar tills du inte längre vill röka.

Sluta röka

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du slutar röka. Tänk positivt på hur ditt liv ska bli så mycket bättre när du slutar röka. Tänk på hur mycket bättre du och ditt hem kommer att lukta när du har gjort förändringen för att sluta röka. Att fokusera på de positiva förändringarna som slutar kommer att ge kan hålla dig borta från en negativ inställning.

Tänk alltid på din motivation. Några sätt att du kan göra här är att skicka dina skäl för att sluta på väggen på jobbet eller ha på dig smycken som påminner dig om varför du vill sluta. Att ha visuella ledtrådar som påminner dig om dina mål hjälper dig att bekämpa frestelsen.

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Avsluta kan vara en lång process.

Gör det till din mantra för att aldrig ha en puff av en annan cigarett. Även om du kan bli frestad att röka under stressperioder, låt inte de uppmanas att ångra ditt hårda arbete. Förstå att även en cigarett kan förstöra dina avslutande planer.

Sluta röka idag. Välj idag som dag istället för att lägga ut det till ett framtida datum. Om du slutar idag sänker du omedelbart din risk för cancer eller andra potentiellt dödliga sjukdomar. Att sluta hindrar också de som omger dig från att inhalera begagnad rök, vilket är en annan viktig anledning att sluta.

Gör ett träningsperspektiv en prioritet. Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, så starta en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Du kan också förhindra viktökning genom att vara aktiv. Dessutom övning producerar endorfiner som hjälper till att förbättra det obehag som uppstår vid uttag.

TIPS! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Efter att ha läst den här artikeln har du förhoppningsvis en bättre uppfattning om vad du kan göra för att hjälpa dig att sluta röka. Medan vissa ex-rökare kommer att ha längtan efter resten av sitt liv, kommer följande råd att bättre utrusta dig för att motstå dessa begär.Source link