Låt inte rökning fortsätta att rota dig för hälsa


Den som älskar dig skulle vara glad om du bestämde dig för att sluta röka. Din läkare uppmuntrar dig att du gör detsamma. Ditt försäkringsbolag kommer också att erbjuda dig rabatt för att sluta. Så vad håller dig tillbaka? Det är dags att göra förändringar i ditt liv och sparka röka.

Rökning är en steg-för-steg-process som bör göras dag för dag. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När du känner dig bekvämare kan du börja tänka på långsiktiga mål.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter, och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans.

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

Om du funderar på att sluta, ha en öppen diskussion med en läkare. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Dessa människor kan erbjuda empati, liksom hjälp med insikter i processen.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val.

Det enda sättet att sluta röka är att sluta. Det bästa sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Bara gör det, sluta röka kall kalkon och börja aldrig igen. Denna metod kan verka hård. Dock släpps cigaretter helt och hållet att fungera ganska bra.

Om du röker hemma, gör en noggrann städning av ditt bostadsutrymme, när du bestämmer dig för att sluta. Skrubba dina väggar och kaklade golv, schampo din møbel och mattor och tvätta eller torka dina fönsterbehandlingar. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och frisk och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Som du kan se finns det ett antal strategier som kan hjälpa dig med dina chanser att framgångsrikt bli en icke-rökare. Att sluta röka kommer att göra dig lyckligare och friskare, och det kommer att hjälpa till att förlänga ditt liv. Du kan använda pengarna du sparar för att köpa din familj något trevligt för att stödja dig.

TIPS! Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid.Source link