Låt inte rökning fortsätta råna dig


Rökning är väldigt ohälsosam och kommer att få negativa hälsoeffekter för dig och alla omkring dem. Rökning leder till emfysem, hjärtattacker och emphaysema. Den andra handen röker också. Det här är bara några av anledningarna till att sluta är så mycket viktigt. Följande artikel listar flera idéer som kan hjälpa dig att få råd om att du slutar effektivt.

Du borde försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Den här metoden har bara en 5 procent felaktighet. Eftersom nikotin är väldigt beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller terapi kan vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta bli svårare.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många rökare har funnit framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten kan komma in i en djup trance och ge dig sedan positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Tips! För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra det så enkelt med en metod som du eventuellt kan. Gå inte till den kalla kalkonvägen.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du låter folk veta dina planer, kommer de att motivera dig att vara engagerad. Detta kan eventuellt vara att driva dig på rätt väg mot din rökningstopp.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker på egen väg. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vad som är bäst för dig. Att göra din egen lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Nikotinutbyte

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du.

Överväga terapi av nikotinbyte. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, rastlös och bli frustrerad eller irritabel. Cravings kan vara mycket kraftfullt. Du kan hjälpa till att minska dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Du bör inte försöka att axla hela bördan av att röka upphör. Du kan också överväga att gå med i en supportgrupp.

Många tidigare rökare misslyckades vid första gången de försökte. Sluta bara omedelbart och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du glider upp, ange ett nytt datum för att sluta igen. Håll bara sluta och gå längre varje gång, medan du lär dig vad som utlöstes till att röka igen varje gång.

TIPS! Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Denna icke-traditionella metod att avsluta har visat stor framgång med många rökare.

Det bästa sättet att sluta röka är att bara göra det. Det mest effektiva sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Försök bara att sluta och börja aldrig igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Om du är en inomhusrökare, se till att du rengör huset ordentligt, så det luktar inte av rök. Tvätta gardinerna och möbler, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädsel. Detta kommer att göra ditt hem lukt rent, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Hitta support via olika onlinevyer och samhällen. Det finns några webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra dina tekniker för att sluta med andra människor.

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Planera för hur du kan hantera de stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare blir vana vid rökning när det händer något stressigt. Ha en reservplan om den första idén inte fungerar.

En snabb puff under de intensiva begären kan inte verka som en fruktansvärd idé, men bara en enda puff kan ångra allt ditt hårda arbete helt. Kom ihåg att även en cigarett kan starta om fel väg.

I stället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänka på att vilja sluta. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta håller dig på rätt spår och hjälper till med motivation.

TIPS! Rökning är en steg-för-steg-process som bör göras dag för dag. Hellre än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag.

När du slutar röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, grönsaker, frukt och grönsaker. Att äta mat som är lågt i kalorier och hälsosam mat hjälper dig att sluta röka av många skäl. Att ha denna mat att ockupera din mun och händer kan till exempel ersätta rökning rörelsen du ofta gör. Att äta denna typ av diet kan också minimera viktökning efter att du slutat röka. Vitaminerna och andra näringsämnen kan även förbättra hur du känner dig när du går igenom uttag.

Få dina nära och kära involverade när du fattar beslutet att sparka röken vana. Låt alla dina bekanta veta att du har bestämt dig för att sluta. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en supportgrupp eller prova kognitiv beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

Rökning är extremt skadlig för din hälsa. Många kända hjärt- och lungsjukdomar är kopplade till rökning. Röket från begagnad inandning är också en mycket farlig sak, och är därför farlig för allmänheten som helhet. Det hoppas att de råd du har läst hjälper till att skapa en grund för att sluta.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Utsätt rökslangen i tio minuter, upptag din tid klokt.Source link