Lätta steg mot att få frihet från tobak


Det finns ingen rökare någonstans som inte inser att de ska sluta röka. Har du någonsin hört talas om en rökare som påpekar hur glad de är att de bestämde sig för att börja röka? Icke-rökare har ingen aning om vad som slutar ta, men någon som tidigare rökt och slutat kan vara en gudstjänst. Rådgivningen hjälper dig att sluta.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du slutar ge dig i alla fall, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Ta saker dag för dag. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa långsiktiga mål.

Sluta röka

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket gör att de blir enklare.

Se till att du kommer ihåg att sluta en dag då. Att avsluta är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med ditt slut, bör du försöka att äta grönsaker och frukter istället för godis. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara hälsosam, äta hälsosam mat istället för skräp.

TIPS! När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller medan du kör din bil.

Gör en lista över vilka metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Varje person har en unikhet om hur de får saker och uppnå mål. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att uppnå detta.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du arbetar för att sluta röka. För många rökare ökar cigarettbehovet under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att hålla åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotin uttag.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar sitt stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du kommer mer än troligt att vara humör när du slutar, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att sluta röka är inte lätt, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig just nu.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

TIPS! Återstående uppehåll och ständigt motiverad är två av de största delarna av rökstopp. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du slutar.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, slutet på en måltid eller kör, eller gå till ett annat rum för att prata så att du Tänk inte på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

Tala med din läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du annars inte annars skulle ha tillgång till.

Om du till exempel går en hel vecka utan rökning, behandla dig själv en film. När du når en månad utan att röka, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Klipp tillbaka på rökning. Om du vill sluta röka helt, kan det leda till att du pekar i rätt riktning. Försök att vänta en timme innan du har din första cigarett på dagen. Försök röka bara en halv cigarett för att minska rökning.

Tips! Öva bli en bra quitter tills du kan sluta röka permanent. Många som inte röker mer sannolikt lyckades inte lyckas första gången de försökte.

Ett litet steg mot att sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta är en metod som kommer att få dig i dina ansträngningar att sluta.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutade. Detta hjälper dig att starta din rökningstussresa. Försök en fördröjning om en timme efter att ha vaknat innan du röker din första morgoncigarett. Du kan röka bara hälften av en cigarett helt och hållet för att skära ner på rökning.

De som inte röker kan tycka att det är mycket svårt att förstå hur en rökare kan fortsätta vanan trots tydliga hälsorisker. Inte heller kommer nonsmokers att få hur svårt det kan vara att sluta röka efter en livstid att göra det. Det finns människor som slutat röka, och de har använt några av de metoder som förklaras i den här artikeln. Använd dessa tips för att hjälpa dig att befria dig från att röka.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symptom som du normalt skulle röka. Ändra din rutin om det alltid är fråga om att ha en rök. Drick inte i baren en stund, eller drick ditt kaffe någonstans nytt för att stoppa cravingen från att inträffa.

Många människor är inte säkra på var de kan lära sig om Array. Denna artikel har så mycket information, du är redo att gå vidare med självförtroende. Det är upp till dig att tillämpa de idéer du har granskat.Source link