Lätta steg mot att få frihet från tobak


Även om välmenande människor kan varna dig för att sluta röka är svårt, är sanningen att det inte är så svårt om du vet hur man gör det. Att avsluta blir lättare om du har en bra förståelse för ämnet. Dessa tips kan hjälpa alla att sluta röka.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig att sluta röka. Undvik att gå på kall kalkon.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscentra, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Oavsett vad du behöver titta på din avslutning en dag i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Bara fokusera på idag, eftersom slutar nu hjälper dig i framtiden.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Alla använder olika metoder för att göra saker. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Det är en stor process att sluta röka.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta kan du ställa långsiktiga mål.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. Dessutom kan din läkare också bestämt sig för att skriva ett recept för ett läkemedelsavbrott.

TIPS! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretterna. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. Om du kan sluta för en månad, kan du äta middag på den mest utsökta restaurangen i stan. Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära, bör du sluta röka så fort du kan. Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära, bör du sluta röka. Secondhand rök kan påverka hälsan för någon som finns omkring dig som kommer i konstant kontakt med det. Detta kommer att bli förödande under tiden, eftersom du kan utsätta giftiga kemikalier genom secondhand rök. Att sluta röka nu kommer att göra dig och alla omkring dig friskare.

Tips! Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Fördröja rökstoppet i tio minuter, använd sedan din klokt klokt.

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Även om det är bra att känna till de många negativa effekterna av att röka, kan många människor komma ihåg de positiva fördelarna med att sluta. Det kan vara ännu mer användbart.

Nu när du har läst den här artikeln borde du vara mer medveten om fördelarna och bäst praxis för rökningstoppning. När du är medveten om vad som fungerar och vad som inte gör det blir det lättare att sluta röka. Att utnyttja denna information kommer att förbättra din förmåga att slå din beroende av cigaretter.Source link