Lätta steg mot att få frihet från tobak


De flesta rökare vill sluta röka, men vet hur svårt det blir och fruktar att de inte har tillräcklig viljestyrka för att lyckas. Tips och tekniker från följande artikel hjälper dig att ta det viktiga första steget till ett rökfritt liv.

Om du vill lyckas sluta röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ta med dig. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta göra dig lättare eftersom du kan vara fokuserad.

Sluta röka

Om du vill sluta röka, bör du överväga att försöka hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör att det blir mycket lättare.

Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

Sluta röka

Försök uppmuntra vänner och familj att stödja din beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Gör inte allt här själv. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp.

TIPS! Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Dessa nikotinutbyten hjälper dig att sluta genom att ge din kropp en liten mängd läkemedel för att hjälpa till med att stoppa borttagning.

När du slutar röka hjälper du inte bara din egen hälsa utan också dina nära och kära. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra stora hälsokomplikationer. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad vilja också. Det betyder att hela din familj kommer att dra nytta av att du slutar.

Försök att minska rökning till varje pris för att förbättra hälsan. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Vänta en timme åtminstone innan du får den första röken på den dagen. För att skära tillbaka, försök röka 1/2 av en cigarett istället för en full.

Du kommer troligen att finna att beslutet att sluta röka är ett av de tuffaste besluten du någonsin kommer att göra. Det är dock inte en omöjlighet. Det är självklart en process som kräver tid, uthållighet och engagemang. Att ha rätt verktyg och information till hands kommer också att hjälpa dig på din resa. Sätt tipsen från den här artikeln till jobbet i ditt liv och förhoppningsvis stoppa ditt beroende av cigaretter för alltid.Source link