Lätta steg mot att få frihet från tobak


Även om du förmodligen redan vet hur rökning skadar dig, slutar du fortfarande inte en lätt uppgift. Om du försöker sluta röka kan det vara att du behöver en enkel nudge. Denna artikel kan hjälpa dig att bli fokuserad när du arbetar för att nå ditt sluta röka.

Att skriva något ner kan påverka hela ditt mentala perspektiv. Detta kan hjälpa dig att koncentrera din avslutande ansträngning tydligare, och kan till och med göra slut på att du kan fortsätta fokusera.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

TIPS! Om du inte kan sluta med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut mot det så länge som möjligt. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Se till att du kommer ihåg att sluta en dag i taget. Avsluta kan vara en process. Bara gå igenom det en dag i taget, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att avsluta. Varje person har en unikhet om hur de får saker att göra. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som bästa alternativen är. Skapa din egen personliga lista gör det här.

Övning kan vara ett bra sätt att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera den dagliga grinden.

Tips! Sluta röka dagligen. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att göra det lättare att sluta, vilket kan göra processen att sluta tolerera mer.

Nikotinutbyte

Överväga terapi av nikotinbyte. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel, irritabel eller frustrerad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Använd fördröjningstaktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om detta inte händer omedelbart, fortsätt att upprepa denna teknik.

TIPS! När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att märka att det värsta begäret är borta.

Om du till exempel röker när du kör eller dricker, måste du byta Detta beteende när du utför dessa uppgifter, så det ber dig inte automatiskt att röka. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Skriv in denna belöningslista på en märkbar plats där den kommer att kunna se den varje dag. Du kan övertyga dig om att en cigarett inte kommer att skada, men sanningen är det verkligen kommer. Tänk på att ha bara en kan förhöja dina begär och få dig på det mentala missbruk.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Din kropp kommer att kräva mat när du slutar röka och en hälsosam kost kommer att hålla dig fokuserad på en hälsosam livsstil.

TIPS! Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Dessa hälsosamma snacks kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt.

De första 7 dagarna med att sluta röka är det svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med allt nikotin du har konsumerat. Efter denna punkt behöver du bara ta itu med psykologiska skäl för att vilja röka. Det är fortfarande svårt, men begäret blir mindre när tiden går.

Nu är det lika bra att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, gör bara idag din dag att sluta. Att sluta idag kommer att sluta med att du buktar för en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Även de bästa ansträngningarna och framtiden. Du kan segra i en framtida ansträngning på vägen.

Samla stöd från alla som du älskar. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är inte lätt, och stödet från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

TIPS! Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Gör det klart att du behöver stöd, men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande.

Om din viljestyrka befinner sig på heltidslångt sätt och du känner dig mycket nära att ge dig ett efterlys för en cigarett, ring din support systemet. Inte bara kommer tiden i telefonen att vara en bra distraktion tills begäret har gått, det är trevligt att veta att någon bryr sig och kan hjälpa dig att ta itu med problemet med någon annans hjälp.

De flesta människor har problem med att ge upp sin rökning vana, men det finns några strategier som kan göra processen mindre svår. Följande råd som finns i denna artikel hjälper dig att sluta röka inom en relativt kort tid. Lägg dessa tips för att skydda din hälsa och familjen.

Många vill önska sig att bli mer kunniga om Array, men de kanske inte vet hur man gör det. Denna artikel har definitivt den visdom som du söker. Ta den här informationen och börja använda den direkt.Source link