Letar du efter effektiva sluta röka råd? Prova tipsen nedan


I den här eran vet alla nackdelarna att röka, men årligen tar miljoner för första gången en cigarett. Att säga att du kommer att sluta är mycket lättare än att faktiskt sluta, så många människor som önskar att de kunde sluta sluta hålla fast vid denna otäcka vana. Läs vidare för att ta reda på hur du slutar nu när du är beroende av dig.

Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer troligt.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinbyten. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

TIPS! Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Berätta själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i allmänhet hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera.

Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. När du har lite ledig tid, ha trevliga distraktioner runt dig, till exempel att läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Om du röker hemma, städa din plats noggrant, så det luktar inte av rök. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Inte bara kommer ditt hus att se och lugna rent och uppfriskande, men du kommer inte att bli frestad av den långvariga lukten av cigaretter när du kommer hem.

När du planerar ditt slut, glöm inte att fakturera belöningar för de viktiga milstolpar som du kommer att nå. Kom upp med en givande belöning för varje uppsättning dagar, veckor eller månader du går utan att röka. Se till att du kan se den listan varje dag. Detta kommer att hålla dig motiverad när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

TIPS! Se till att du äter bra. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning.

Som du just har upptäckt, är det helt möjligt att sparka röksvanen. Nyckeln är återstående bestämd och håller sig till de planer du själv gör. Med de råd du har lärt dig här kommer du att leda en rökfri livsstil för länge.Source link