Letar du efter effektiva sluta röka råd? Prova tipsen nedan


Varje rök vet att de borde sluta. Det är tveksamt att du kommer att ha träffat en medrökare som faktiskt tror att det finns hälsofördelar med cigaretter. De som slutat röka någon gång i sitt liv är väl medvetna om vad som är inblandat i att ge upp nikotinvanan. Fortsätt läsa för att se vad som fungerar för att sluta.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

TIPS! När det gäller att sluta röka, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. Det finns inget fel i att fastställa långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka upphörande.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema. Ge dig själv roliga distraktioner för att hålla dig borta från att röka, som att leka med dina husdjur eller barn.

Sluta röka

Om du slutar röka, förbättrar du inte bara din egen hälsa utan hälsan hos dem som är nära dig. Långt från att vara ofarlig, är användbar rök känd för att orsaka cancer och kan leda till andra allvarliga medicinska tillstånd. Det kommer att fungera bra för hela ditt hushålls hälsa när du slutar röka. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de personer du bor med.

Du kan hitta stöd och hjälp på onlinemiljöer och forum. Det finns många webbplatser som hjälper människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta med andra människor. Dessutom kommer de som går igenom samma sak du bättre att förstå dina kampar.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att man slutar röka och att äta frukt och grönsaker istället för godis är en sätt att hjälpa till att undvika detta. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det.

Inse att du kommer att uppleva tider av stress, så gör en specifik plan för att motverka detta. Många rökare svarar på stress genom att belysa en annan cigarett. Ha några bra alternativ redo så att du kan undvika uppmaningen att lysa upp. Förbered dig på flera strategier, så du är redo om den första inte fungerar.

Håll dig borta från de situationer där du skulle bli frestad att röka. Det kan till exempel vara nödvändigt att byta upp din dagliga rutin, speciellt om din rutin innehåller särskilda rökningstider. Drick kaffe när du kommer in på ditt kontor eller håll dig borta från baren för att minimera dina begär.

Det är svårt för nonsmokers att föreställa sig varför du längtar efter en rök när den så klart kan skada din hälsa. Dessa människor kan inte förstå hur verkligt svårt det är att bryta en missbruk. Den här artikeln innehåller dock gemensamma tips och förslag från tidigare rökare. Dessa tips kommer från människor som förstår vad du går igenom eftersom de har kämpat med att sluta med. Använd quitters erfarenhet och insikt för att befria dig från denna ohälsosamma vana.Source link