Letar du efter effektiva sluta röka råd? Prova tipsen nedan


Massor av människor vill sluta röka men är redan avskräckta innan de ens försöker. Men det är väldigt möjligt att ge upp cigaretter om du kan utveckla en bra attityd, lite stark viljestyrka och hitta några tips och tricks som de som tillhandahålls här för att hjälpa dig på väg. Applicera dessa tips till ditt eget liv, och snart kommer du se att sluta röka är inte så svårt som du en gång trodde.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

TIPS! Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att vara upptagen och undvika cigaretter.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det en stund. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

TIPS! En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinersättningsterapi till hjälp i din sluta. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad.

Innan du slutar röka, kunna hålla dig förpliktigad att sluta för gott. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

Bifoga en belöning till varje litet mål du gör. Kom upp med en givande belöning för varje uppsättning dagar, veckor eller månader du går utan att röka. Se till att du kan se den listan varje dag. Detta kan bara hjälpa till att hålla dig motiverad under svaghetstiden.

TIPS! Tala med dig om du vill sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade.

Sanningen är att många människor önskar att de kunde sluta röka, men vet inte hur man gör det. Människor som kan sluta brukar ha en stridsplan och motivation för att hålla dem på rätt spår. Informationen i den här artikeln ger dig den information som behövs för att skapa en bättre plan för dig själv, och kanske hjälpa dig att hålla fast vid den.Source link