Letar du efter effektiva sluta röka råd? Prova tipsen nedan


Som rökare bör du veta att du ökar riskerna med att utveckla många sjukdomar, och du påverkar andras hälsa runt dig. Det kan leda till emfysem, hjärtinfarkt, lungcancer och andra hälsoproblem. Den rök som du andas ut, och röken som produceras från din cigarett är också skadlig för andra. Avsluta är därför nödvändigt. I den här artikeln hittar du många knep om hur du kan gå om att sluta röka.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kanske till och med sluta med att du kan vara fokuserad.

Kallt Turkiet

Sluta röka så enkelt som möjligt. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta bli svårare.

En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med gemenskapskollegiet för att hitta dessa supportgrupper.

TIPS! Sluta röka gradvis. Avsluta kallt kalkon rekommenderas definitivt inte.

Om du måste röka en cigarett, försök att försöka först. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Skulle du fortfarande ge dig in efter begäret, tvinga dig själv att vänta, kan den extra tiden sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Om du inte övar normalt kan du börja med korta promenader ute varje dag. Fråga din läkare i förväg om att börja någon träningsrutin.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, till exempel supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta för gott.

TIPS! Sluta röka ett steg i taget. Att sluta röka är en process.

Belöna alla dina milstolpar när du försöker sluta röka. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. När du gör det en hel månad utan att röka, äta ute på en restaurang du verkligen tycker om. Därefter öka din belöning långsamt tills punkten har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

Klipp tillbaka på hur mycket du röker. Detta är det första steget för att nå ditt mål om ett rökfritt liv. Du borde vänta minst en timme innan du har din första rök på dagen. Ett annat alternativ är att röka endast en del av en cigarett varje rökning.

Rengör ditt hus så noggrant som möjligt när du slutat röka. Rengör dina mattor, dina gardiner, dina kläder och dina möbler. Du ska även tvätta väggarna. Få lukten av rök ut ur allt i ditt hem. Inte bara kommer ditt hus att se och lugna rent och uppfriskande, men du kommer inte att bli frestad av den långvariga lukten av cigaretter när du kommer hem.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner . När du förmedlar människorna runt dig med den här informationen kan de göra saker som hjälper dig att hålla dig motiverad och behålla frestelsen.

Rökning är inte bara ohälsosam, det är farligt. Rökning är förknippat med ett brett spektrum av allvarliga hälsoproblem, inklusive lungcancer, emfysem och hjärtattacker. Begagnad rök är också mycket farlig och hotar alla runt dig när du röker. Genom att använda tipsen från ovanstående artikel hittar du framgång när du slutar röka.Source link