Letar du efter effektiva sluta röka råd? Prova tipsen nedan


Det kan vara svårt att sluta röka om ditt liv är stressigt, och inte alla du stöter på är stödjande. Du får inte känna sig fast igen, speciellt om du använder dessa tips för att sluta för gott.

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förhalla; Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

TIPS! Sluta röka så enkelt som möjligt. Att sluta kallt kalkon kanske inte lyckas.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. Dessutom kan din läkare också bestämma sig för att skriva ett recept för ett läkemedelsavbrott.

Fira varje milstolpe på din väg för att sluta, välj små belöningar du tycker om. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Efter det ska du långsamt bygga belöningen tills du har nått den punkt där du inte längre tänker på att röka.

Sluta röka

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp för att hjälpa. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i risk att bli offer för dessa faror varje dag. Detta borde verkligen motivera att du slutar. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad kommer också. Att sluta kommer inte bara att förbättra din egen hälsa, men det kan också hjälpa dina nära och kära att bli friskare.

Att byta cigarettband du röker kan hjälpa dig att sluta. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Det här är ett effektivt sätt att försäkra dig om att du slutar helt.

Att tänka på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när du slutar röka. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Om biverkningarna av rökning inte räcker för att motivera dig, tänk på de många olika fördelarna.

Tips! Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Nu när du har dessa tips till ditt förfogande kommer du att upptäcka att det är möjligt att sparka denna vana en gång för alla. Om du har andra vänner eller familjemedlemmar som vill sluta, kan du också dela med dig av det här hjälpsamma rådet.Source link