Letar du efter effektiva sluta röka råd? Prova tipsen nedan


Så många människor vill sluta röka men är avskräckta långt innan de ens börjar. Det är möjligt att sluta om din inställning är positiv, och du har viljestyrka och några idéer som de som anges i följande artikel för att hjälpa dig. Använd dessa tips för att underlätta ditt slut.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. Kom ihåg att du kan ställa dig själv långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

TIPS! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Bara genom att skapa listan ökar du ditt humör.

Begär din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Se till att diskutera vilken träningsrutin som helst med din läkare innan du börjar.

När ett cigarettbehov slår, försök att genomföra förseningar. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter, och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

TIPS! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och Säker. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! Du måste bygga beslutsamhet. Du kan göra detta genom att hålla din motivation i åtanke och syn hela tiden.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. Din läkare är också den enda som kan skriva en recept för nikotinersättningsmedicinering.

Berätta för alla du känner till de stora nyheterna – du slutar! De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag. Att ha ett stödsystem är en av de bästa metoderna du kan använda för att sluta. Att ställa in ditt stödsystem hjälper dig att vara mycket mer sannolikt att uppnå mål som är relaterade till att sluta.

TIPS! För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker . Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktökning.

Glöm inte att erbjuda dig själv belöningar när du når de viktiga avslutande milstolparna. Skriv en lista med gåvor för att ge dig själv för att nå varje milstolpe. Sätt denna lista på kylskåpet och titta på det varje morgon före arbete eller skolan. Det här kan ge dig hjälp när du är motiverad när du känner dig svag.

Du måste hitta sätt att få din motivation i sikte hela tiden. Omgiv dig med motivativa anteckningar, eller bifogar betydelse för ett smycke, bär det ofta. Oavsett din specifika strategi kan du få en visuell påminnelse som kan hjälpa dig att kämpa för striden att röka en cigarett.

Träna ut när det är möjligt. Eftersom du kommer att få bättre lungkapacitet, kommer du att hitta dig lättare. Det kan också hjälpa till att undvika att sätta på pund tack vare en långsammare metabolism. Endorfiner som tränar producerar inte ersättning för nikotinhöjder, men de bidrar till att ta avkanten av uttag.

TIPS! Be dina vänner och kära att vara stödjande för ditt beslut att sluta röka. Det är avgörande att människorna som är närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom.

Om du känner att din viljestyrka försvinner och att du är frestad att nå en cigarett, fråga någon om stöd. Det spelar ingen roll om personen är en familjemedlem eller en vän, räcker ut och berättar för dem hur stort ditt begär är att få en rök. Inte bara handlar det om att prata i telefonen avleda dig från ditt begär, du får också värdefullt socialt stöd som kommer att hålla mycket längre tid än telefonsamtalet.

Djup andning är ett effektivt sätt att klara av begär. Detta ger dig tid att tänka på orsaken till att du slutade. Att fylla dina lungor med syre gör det möjligt att känna dig nyfödd. Dessa andningstekniker är lätta att lära sig, och du kan göra dem var som helst.

Det är sant att många människor vill sluta röka, men många ser inte själva göra det. För att framgångsrikt sluta röka måste människor ha två saker: en handlingsplan och tillräckligt med motivation att fortsätta att gå när det blir svårt. Genom att använda dessa tips och tekniker kan du formulera en egen plan och hitta den framgång du letar efter.Source link