Letar du efter effektiva sluta röka råd? Testa tipsen nedan


Så många människor vill sluta röka men är avskräckta långt innan de ens börjar. Avsluta kommer från positivitet och stark viljestyrka, liksom tricks som dessa. Applicera dessa tips till ditt eget liv, och snart kommer du se att sluta röka är inte så svårt som du en gång trodde.

Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Om du slutar ge dig i alla fall, var det åtminstone lite längre att du kunde vara rökfri.

Sluta röka

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Varje person kommer att hitta metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

TIPS! Sluta röka gradvis. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Få mycket vila när du försöker sluta röka. För många individer leder uppe på sent på kvällen till ökad cigarettbehov. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökning vana på egen hand. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka. Din läkare kan också styra dig för att stödja grupper, program och andra resurser som hjälper dig.

Om din kalla turkey-ansträngning för att sluta röka misslyckades, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och stress av uttag.Source link