Letar du efter information om att sluta röka? Se tipsen nedan!


Rökning är dålig för din hälsa och för vår familjs hälsa. Rökning är känd för att orsaka lungcancer, hjärtattacker och emfysem tillsammans med flera andra hälsoproblem. Dessutom har andning av andrahandsrök samma farliga potentiella konsekvenser. Detta är ytterligare en anledning till att det är nödvändigt att bryta vanan. Följande artikel kommer att ge dig råd om att du slutar effektivt.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

Delay Tactic

TIPS! Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om de 10 minuterna inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Du kan ge dig motivation genom att tänka på orsakerna som du ville sluta börja med.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

Hälsofarliga risker

Rökning är en ohälsosam och farlig vana. Många av de stora livshotande hälsoriskerna är förenade med rökning av tobaksvaror. Emphysema, lungcancer och hjärtinfarkt är några exempel på de hemska hälsoriskerna. Begagnad rök är också mycket farlig och hotar alla runt dig när du röker. Förhoppningsvis kommer de råd som ges till dig i denna artikel att hjälpa dig att nå ditt mål att sluta röka.Source link