Letar du efter information om att sluta röka? Se tipsen nedan!


Varje rökare vet att de måste sluta. Har du någonsin hört en rökare glädja sig om hur hälsosam och näringsrik deras cigarett är? Icke-rökare förstår inte vad slutar innebära; emellertid, men ex-rökare gör. Följande råd kommer att ge dig några av sina beprövade tips.

Att skriva något ner kan förändra hela ditt tankesätt. Detta kan hjälpa dig att hålla dig motiverad, och kanske till och med sluta göra det lättare för att du kan vara fokuserad.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Denna metod att sluta har en framgångsgrad på 5 procent. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, så metoder för nikotinbyte terapi kan hjälpa dig att skona dig själv. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta vara mindre svårt.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. Genom att låta dem veta, ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Det kan vara vad du behöver vara motiverad och sluta faktiskt.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha mer lång sikt mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någon typ av ämne.

Tips! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa till mycket, eftersom du skapar en källa till riktning.

Om du till exempel går en hel vecka utan rök, gå ut på bio. Efter en längre tid, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt att skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Secondhand Smoke

Secondhand smoke kan leda till allvarlig allvarlig hälsosam hälsa hos dig som kommer i konstant kontakt med det . När du avslutar, slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökning vana genererar. Avsluta kommer att göra dig och de som är friskare.

Tips! Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Om du stannar upp sent, kan det öka cigarettbehovet.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig genom tuffa tider. Det bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem på plats. Detta kan hjälpa dig att öka din chans att lyckas sluta röka.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du slutar röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att bli när du slutar. Din andedräkt blir mycket bättre, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och du får extra pengar för din budget varje månad. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull.

Om du har rökt inuti ditt hus, inne i ditt hus, när du har slutat. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar också. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, ditt färskt luktande hus kommer inte påminna dig om att röka.

Tips! Att ge upp sötsaker för frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att ha avslutats . Detta är ett sätt att bekämpa den karaktäristiska viktökning som följer med att sluta.

Du måste leta efter sätt att ha hög motivation för att sluta röka högt. Detta kan åstadkommas genom att posta motiverande ord på ditt kontor eller ha på sig smycken som symboliserar dina avsikter att sluta.

Hitta support via olika onlineformulär och meddelandekort. Det finns en hel del webbplatser som ägnas åt att hjälpa rökare att ge upp sin vana. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra.

Nu är det lika bra att sluta röka. Försök inte skapa en dag för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Avsluta idag kommer att sluta med att ge dig en eventuell dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

TIPS! Undvik de utlösare som orsakar dig Att begära en cigarett är nyckeln till att sluta helt. Till exempel, om du brukar röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka.

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så starta en regelbunden träningsrutin så fort du slutar röka. Regelbunden träning kommer också att säkerställa att du håller din kroppsvikt under kontroll. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan i viss mån uppfylla dina nikotinbehov.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan triumfera nästa försök att sluta röka.

Det kan vara mycket emotionellt beskattande att sluta röka. Cravings är riktiga saker och de är inte alltid lätta att ge dem.

TIPS! Försök inte göra det själv. Få stöd från din familj och vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dig att uppnå det här målet.

Försök inte sluta röka bara för att andra människor. Även om du bryr dig mycket om din familj och dina vänner, kommer du sannolikt att vara motiverad att sluta för dig själv. Att sluta röka ska behandlas som en stor belöning för dig själv, och du vet att du aldrig kommer att besvikna mottagaren om du håller fast vid ditt ord.

Du måste tro att du faktiskt kommer att kunna vara fri från denna vana. Du har sannolikt övervunnit andra delar av ditt liv som då tycktes omöjligt att övervinna. Tänk på dessa framgångar, och det kommer att få dig att inse att du kan göra det också.

Nonsmokers kan helt enkelt inte förstå hur du kan vara så beroende av något som har visat sig orsaka så mycket skada på dig. De vet inte hur svårt det är att sluta. Det är möjligt att sluta röka, vilket framgår av de tips och råd du läste tidigare. Använd deras idéer för att hjälpa dig att sluta röka.

Tips! Förstärka din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backup plan för när cravingsna sparar eller trycket lägger på. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta borttagningstider.

Med stor lycka har det här stycket fått stor inblick i Array. När du fortsätter att lära dig, kommer dina möjligheter också att öka. När du börjar bygga din förståelse för, kommer du att se hur användbar de är.Source link