Letar du efter information om att sluta röka? Se tipsen nedan!


Du måste vara motiverad om du vill lyckas sluta röka. Att sluta röka ger en mängd fördelar. En av dem är tillräcklig för att motivera dig när det blir tufft. Till exempel sparkar vanan kommer att spara pengar, bevara ditt utseende och arbeta mot ett långt och hälsosamt liv med din familj. Så fortsätt läsa för att få råd för att starta din strävan att sluta röka.

Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen för en.

TIPS! För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt av ett metod som du eventuellt kan. Gå inte till den kalla kalkonvägen.

Fortsätt försiktigt på en dag när du arbetar för att sluta röka. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

Gör ett gym medlemskap en del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

Tips! När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem.

Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation. Försök att vänta en timme innan du har din första cigarett på dagen. Du kan också försöka bara röka hälften av en cigarett åt gången för att minska rökning.

Utveckla ett system med dagliga påminnelser om varför du vill sluta och motivera meddelanden som hjälper dig. Det här kan innebära att du limer motivativa affischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta. Oavsett vilken metod du väljer, kan den här typen av visuell påminnelse hjälpa dig att avvärja begär och frestelser.

Du kan hitta stöd i form av onlineforum. Du hittar många olika grupper som är öppna för alla eller fokuserar på en nisch. Det är ett bra sätt att jämföra olika perspektiv och metoder innan du blir nedtonad eller börjar tvivla på dig själv. De kamrater du träffas där kommer att ha en djup förståelse av vad du går igenom, vilket ger dem möjlighet att hjälpa dig att lyckas.

TIPS! Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Var tydlig att du behöver sitt oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar.

Du måste fortsätta genom de utmanande tiderna för att sluta röka. Genom att tänka på de saker som ger dig mest motivation, får du en mycket bättre chans att inte sluta. Försök att följa de tips du har lärt dig här, och börja på vägen för att sparka din rökvanor, permanent.Source link