Letar du efter information om att sluta röka? Se tipsen nedan!


Behovet av att ge en nikotinberoende kan verkligen vara obekväma och besvärliga sociala situationer. Du måste sluta göra vad du gör för att gå utanför för en rök, och du kommer inte må bra om du inte får din cigarett. Läs vidare för att hjälpa dig att göra det för att sparka vanan. Följande artikel innehåller flera tips som hjälper dig att nå ditt mål.

Människor som detta kan ge dig viktiga tips, eller gå igenom samma sak som du, kan erbjuda sina egna tips och råd. För att hitta en stödgrupp nära dig, kolla din lokala rec center eller i din kyrka.

Hypnos är en effektiv stopprökning för många människor. Många har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan komma in i en djup trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kan du upptäcka att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Tips! Starta en träningsrutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelar, men för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Övning hjälper dig också i stressavlastning.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning är det viktigt att justera hur du gör det saker, så det kräver inte automatiskt att du röker. Försök att hitta någon typ av ämne.

Du bör inte försöka axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

Tips! När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har den bästa tanken.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att byta till en varumärkesbyta. Överväg att byta till ett varumärke som du inte tycker om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Den här tekniken får dig att sluta röka.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutar. Det här är ett bra sätt att börja tanken att sluta helt och hållet. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du röker din första cigarett för dagen. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett åt gången för att minska din rökning.

De flesta som försöker sluta berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång. Stanna bara, och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du slår tillbaka och ger in en cigarett, ange ett nytt datum för att sluta igen. Bara recommit varje gång du slutar, och fortsätt att lära dig under din resa.

Tips! Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare.

Du måste leta efter sätt att ha hög motivation tydligt i sikte och i åtanke hela tiden. Det kan innebära att du limer motivationsaffischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter.

Planera i förväg hur du ska reagera på stress utan att vända sig till cigaretter. Många rökare brukar röka när det händer något stressigt. Håll en back-up plan praktisk om en inte fungerar.

Den första veckan efter att du slutat röka blir det värsta skedet. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. Efter de fysiska begären har passerat, kommer dina begär att vara mest psykologiska. Det är fortfarande svårt, men begäret blir mindre när tiden går.

Tips! Klipp inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ är att träna, hålla journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp.

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte in ett datum i framtiden som hänger på något annat, sluta nu! Att sluta idag kommer att sluta med att du buktar för en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta dina kläder och kom ihåg att städa ditt hus att avlägsna lukten av rök. Om du gör det kan du se till att du kommer att bli påminnad eller utlösad att röka.

Tränar utgivare endorfiner, naturliga höga som är mycket effektiva för att bekämpa nikotinbehov. Övning är också fördelaktig på annat sätt; det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

TIPS! Prata med dem som du är nära med om rökningens påverkan i ditt liv och ditt beslut att sluta. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ofta känslomässiga skäl till din rökning vana. När den här frågan behandlas, försvinner rökandan också.

Skapa en mantra baserad på de främsta anledningarna att du måste sluta röka. Upprepa dem till dig själv, eller när din motivation försvinner. Det här är ett enkelt sätt att använda din mentala styrka för att övervinna de ånger som du kan stöta på och återfokusera på saker som är viktiga än att röka.

Om du är trött på att känna behovet av att röka, är du halvvägs att sluta . Dessa tips har gett dig tekniker som kan hjälpa dig att sluta röka. Försök använda dessa tekniker för att sluta röka.

TIPS! Om du kan tänka positivt och motiveras, kommer de att fungera till din tjänst för att hjälpa dig sluta röka. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka.

Många vill veta mer om Array, men de vet inte vart man ska börja. Lyckligtvis kommer du att kunna hitta all information du behöver här. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link