Letar du efter information om att sluta röka? Se tipsen nedan!


I den här tiden känner alla nackdelarna med att röka, men årligen tar miljoner miljoner cigaretter för första gången. De tror att de kan sluta när de vill, men när det är dags, inser de att det är mycket svårare än de trodde det skulle vara. Läs vidare för att ta reda på hur du slutar nu när du är beroende av dig.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Det kommer att hjälpa dig att hålla dig motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

TIPS! När du har fattat beslut om att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det finns stor fördel i nätverk med personer som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. De bör också veta att nikotinuttaget kan påverka ditt humör i början, vilket gör att du verkar oskaraktiskt korthärdad eller grumpig. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

TIPS! Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna avsluta.

När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Kom upp med någonting som kan distrahera dig vid dessa tillfällen.

Återstående uppmärksamhet och fortsatt motiverad är två av de största delarna av rökavbrott. Försök att markera fördelarna och förbättringarna i din övergripande hälsa. Vrid ditt fokus mot ditt renare andetag, renare tänder och ett fräschare luktande hem. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Vissa rökare tycker om att skära tillbaka på att röka är en bra start. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. När du vaknar upp varje morgon, försök att vara uppe i minst en timme innan du tänder upp dagens första cigarett. Om det är svårt att minska antalet gånger du röker per dag, så försök minska på den mängd cigarett du röker per gång. Försök röka bara en halv cigarett istället för en full cigarett.

Sluta röka

Nu vet du att du kan sluta röka om du verkligen försöker. Fastställande och planering är nycklar till framgång. Plötsligt kommer du att inse att följande råd har hjälpt dig att sluta röka för gott.Source link