Letar du efter information om att sluta röka? Se tipsen nedan!


Du måste vara motiverad om du vill lyckas sluta röka. Fördelarna som kommer att uppstå när du slutar är enorma. Du är säker på att hitta minst en som kan hjälpa dig att fortsätta när din resa blir svår. Det kommer med stora hälso-, ekonomiska och känslomässiga fördelar. De tips som erbjuds här kan hjälpa dig att hitta framgång i dina ansträngningar för att leda ett nikotinfritt liv!

För att öka sannolikheten att du kommer att lyckas i din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper av de positiva och negativa konsekvenser av att sluta Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Tips! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att du slutar röka och äter frukt och grönsaker istället för godis är ett sätt att hjälpa till att undvika detta. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Du kommer naturligtvis att begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte har rätt inställning eller de ger upp med sig. Kom alltid ihåg varför du vill sluta att hålla dig motiverad.

Älskade Ones

Vilken inverkan har din rökning på hälsan hos dina nära och kära? Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. Det kommer att fungera bra för hela ditt hushålls hälsa när du slutar röka. Inte bara blir du friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara friskare.

Hitta en metod för att påminna dig själv om din motivation hela tiden. Det här kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter. Att ha visuella ledtrådar som påminner dig om dina mål hjälper dig att bekämpa frestelsen.

TIPS! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Sök support online. Många webbplatser finns enbart för att hjälpa människor att sluta sin tobaksvanor för gott. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra. Dessutom kommer de som slutar med dig att kunna relatera till de känslomässiga utmaningarna som följer med att röken upphör.

Även om du känner dig överväldigad måste du vara flitig i dina ansträngningar för att sluta röka. Tänk på de saker som motiverar dig mest, och du får din bästa chans att inte ge upp. Håll detta råd i åtanke och för att hjälpa dig att vara på vägen till att vara en före detta rökare.Source link