Letar du efter information om att sluta röka? Se tipsen nedan!


Avsluta är möjligt om du har en positiv attityd och de rätta trick som kan hjälpa dig, som de som skrivs i den här artikeln. Följ detta råd och sluta bli enkelt.

Om du inte tror att du kan sluta med en gång, försök några av de nikotinbytande produkterna som tandkött eller fläckar.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt begå dig själv till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutade gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan stärka din lösning genom att komma ihåg de skäl som gör det viktigt att du vill sluta röka i början.

Tips! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Minska mängden cigaretter som du röker. Det här hjälper dig i utgångspunkten för din rökuppehållsresa. Försök vänta minst en timme efter att du vaknar innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka bara hälften av en cigarett åt gången för att skära på din rökning.

Om du röker hemma, var noga med att städa ditt hem grundligt när du slutar röka. Shampoo din klädsel och mattor, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig rent och friskt, ditt nya lukta hus kommer inte påminna dig om att röka.

Sätt listan på en visuell plats så att du kan se den varje dag. Detta kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

Tips! För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt.

Planera hur du kan hantera de stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när de stressas. Har mer än en idé om den första planen inte fungerar.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symptom som du normalt röker.

För att hålla dig motiverad, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Gör ditt bästa för att inte bli ett nummer!

TIPS! Många rapporter tar sig upp under eller efter den tid som de slutade röka, så du kanske vill börja äta de frukterna och grönsakerna nu. Människor kan gå ner i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, gör dessa veggie snacks till en bra idé.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan segra i en framtida ansträngning på vägen.

Ta av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Om du gör det kan du se till att du kommer att påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Om du känner att dina begär blir alltför stora, behöver du ringa någon för deras stöd. Det är inte bara att prata ett bra sätt att distrahera dig från dina begär, det är trevligt att veta att någon bryr sig och kan hjälpa dig att ta itu med problemet med någon annans hjälp.

Tips! Om du inte tror att du kan sluta kallt kalkon , prova nikotinersättningsprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och påfrestning av uttag.

Få dina nära och kära involverade när du fattar beslutet att sparka rökningens vana. Berätta för folket runt om dig att du försöker sluta röka. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du bör också tänka på att gå med i en supportgrupp eller försöka kognitiv beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

Om du befinner dig greppa för att förhålla dig, kommer listan att bli en konstant påminnelse och ge dig den motivation du behöver behålla

Djupt andning

TIPS! Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan.

Djupa andningsövningar kan hjälpa till att minska dina begär. Detta ger dig lite tid att tänka på anledningen till att du slutade. Det kan också bidra till att driva syre till dina lungor, vilket kan hjälpa dig att känna sig mer uppdaterad. Djupa andningstekniker kan göras var som helst och enkelt läras.

Många människor föreslår gummi eller suger på hårt godis när ett begär tränger. Några har valt att börja använda elektroniska för att hjälpa dem att sluta röka.

Byt ut din rökning vana med övningar. Eftersom din kropp skadar skadorna genom att röka, börjar du se bättre träning och energi när du tränar. När du stärker din kropp genom träning, kommer du inte troligt att du vill förstöra detta genom att sluta röka en gång till.

TIPS! Skulle byte märken hjälpa dig i ditt mål? Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av. Båda begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta.

Planera att ge dig några fördelar när du slutar röka. Du kommer att spara mycket pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Denna fördel med att inte röka kan vara en bra motivator för att hålla fast vid det.

Många som slutar röka utan att släcka hjälpmedel åstadkommer detta genom att ändra sin attityd. Om du tittar på att röka som att ta det dag för dag, kommer du att få en lättare tid att lyckas.

Nästan varje rök försöker sluta vid någon tidpunkt, men många människor ger upp innan de lyckas. De som lyckas sluta brukar meta processen metodiskt och med stor motivation. Använda trick och tips i artikeln kan skapa en kampplan för dig själv, och framgång kan vara din.

Tips! Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Stopp är det enda sättet att starta slutprocessen.

Var noga med att samla in största möjliga information när du försöker lära dig något nytt. Nu, med lite information om Array under ditt bälte, kan du börja skapa en plan för att implementera denna information i ditt liv. När du har gått över vad som presenterades här har du en enklare tid med det här ämnet.Source link