Letar du efter information om att sluta röka? Se tipsen nedan!


Även för de med extraordinära mängder beslut och engagemang är uppgiften att sluta röka svårt. Verkligheten är att även människor som verkligen är intresserade av att sluta röka känner att de får något från att röka. Om du är allvarligt engagerad i målet att sluta röka permanent, har följande artikel mycket användbar rådgivning för dig.

Sluta röka så enkelt som möjligt. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Endast 5% av de som försöker denna metod lyckas. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Dessa individer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips för att hjälpa dig att sluta. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. En erfaren, licensierad hypnotist kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

TIPS! Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningspass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Övning kan också fungera som en stressavlastare.

10 minuter

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

Sammanfattningsvis är det inte omöjligt eller skrämmande att sluta röka. Genom att tillämpa förslag från den här artikeln kan du göra din rökning vana en sak från det förflutna. Vad du kan göra när det är motiverat kan chocka dig.

TIPS! När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv under den tidsperioden.Source link