Letar du efter information om att sluta röka? Se tipsen nedan!


Rökning dessa dagar kan vara ganska besvärligt. Du måste sluta göra vad du gör för att gå utanför för en rök, och du känner dig konstig om du inte har dina favoritprodukter. Om du vill sparka den här pinsamma vanan, fortsätt läsa. Följande artikel innehåller en hel del användbara tekniker du kan använda när du försöker sparka vanan.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sluta röka är en lång process. Du ska inte förlora sömn över nästa vecka, månad eller till och med nästa år. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Fråga också din läkare om en lista över supportgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar, när du bestämmer dig för att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Det bästa sättet att sluta röka är att helt sluta. Stopp är det bästa sättet att starta din resa. Du kan lägga ner packet, tricket ser aldrig tillbaka. Medan den här metoden kan verka lite svår. Vissa studier visar emellertid att det är lättast att sluta sluta kall kalkon.

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Planera belöningar för dig själv och följ med dem när du möter en viktig milstolpe. Gör en lista med saker som du kan använda för att belöna dig själv för att nå en vecka, månad eller dag med icke-rökare. Sätt listan någonstans där du kan se den dagligen. Detta kommer att ge dig den motivation du behöver när du känner för att ge dig frestelse.

Bliv motiverad med påminnelser. Kanske lägger inspirerande tecken på din vägg, eller att ha smycken som påminner dig om dina ansträngningar kommer att hjälpa till. Hur som helst måste du ha visuella påminnelser för att hjälpa dig när du upplever frestelser och begär.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökuppehåll, kom alltid ihåg din familj och de som skulle påverkas på ett stort sätt om din hälsa minskade avsevärt på grund av denna mycket farliga vana. Enligt amerikanska statistiken är tjugo procent av alla dödsfall direkt relaterade till rökning. Bli inte en statistik.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Träning kommer att göra din stress försvunnen.

Försök och träna när du kan. Strax efter att du slutat röka börjar din lungkapacitet att förbättras. Detta gör att träna lättare än det brukade vara. Det kan också hjälpa till att undvika att sätta på pund tack vare en långsammare metabolism. Övning kommer också att ge dig en subtil hastighet via naturliga endorfiner.

Eliminera påminnelser om dig själv som rökare, om möjligt. Töm ditt ashtrayshus och ta det lättare ur din väska eller portfölj. Du bör ta tid att tvätta alla dina kläder och sängkläder för att avlägsna lukten av rök. Du kan också behöva noggrant rengöra huset från topp till botten. Genom att göra detta kommer du att eliminera lukten som kan ge dig begär.

Fråga din läkare om medicinen du kan använda. Vetenskapen om att röka har upphört har kommit långt. Det finns så många alternativ tillgängliga för dig, från nikotinbyte till recept, att du kommer att kunna sluta på nolltid. Diskutera alla dina alternativ med din läkare för att hitta den strategi som hjälper dig att sparka vanan en gång för alla.

TIPS! Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Att vilja sluta är halva slaget. Dessa tips har gett dig tekniker som kan hjälpa dig att sluta röka. Prova några av dessa tekniker för att befria dig från cigaretterna.Source link