Letar du efter information om att sluta röka? Se tipsen nedan!


Ingen tvekan om att du är medveten om hur vanedannande nikotin kan vara. Av den anledningen är slut på att röka permanent en av de största utmaningarna i en rökares liv. Ju mer du vet om att sluta, desto lättare blir det för dig att slutligen sluta röka.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka.

För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Alla gör saker på egen väg. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att vara fokuserad och kunna stoppa alla begär.

Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om du fortfarande vill ha en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

TIPS! När du har en rökning, försök försökstaktiken. Med fördröjningens taktik berättar du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat.

Om du har svårt att sluta röka, tala till en läkare. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, som supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta för gott.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

När du slutar röka, behöver du ett hälsosamt sätt att klara av stressen i samband med nikotinuttaget. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Älskade Ones

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Secondhand rök orsakar lungsjukdomar, cancer och andra hälsoproblem för alla runt omkring dig. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Inte bara blir du friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara friskare.

Om du är en inomhusrökare, var noga med att städa ditt hem grundligt, när du slutar röka. Dammsug eller schampo din matta och möbler, skrubba väggarna och tvätta dina gardiner och draperier. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Tips! Om du inte kan sluta kall kalkon byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i ditt system stadigt när du arbetar med att inte röka.

Det är svårt att sluta röka eftersom det är lätt att bli beroende av nikotin som finns i cigaretter. Att säga nej till cigaretter är ofta en riktig utmaning, i fysisk och känslomässig bemärkelse. Du kan göra processen mycket enklare genom att följa alla de råd som vi har lagt fram här. Med hjälp av dessa bra tips, tillsammans med din egen önskan om framgång, kan du slutligen sluta röka för gott.Source link