Letar du efter information om att sluta röka? Se tipsen nedan!


Det är inte ovanligt att hitta rökare som inser riskerna och problemen med rökning, men väljer att göra det ändå. Det är för att sluta är en svår uppgift, och folk återvänder bara till att röka eftersom det är så svårt att sluta. Om du vill vinka till cigaretter för alltid, så är det här gå till artikeln.

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Det är möjligt att hitta supportgrupper på många ställen som kyrkor, högskolor eller recenter.

TIPS! Ta bara varje dag som det kommer. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sluta röka är en process. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

TIPS! Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Övning är ett bra sätt att lindra stress.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. De kan också erbjuda andra möjligheter till stöd eller behandling.

Försök aldrig att sluta röka själv. Få lite stöd från dina nära och kära. Informera dem om orsakerna till att du försöker sluta, och låt dem hjälpa dig. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Att bara prata med människor som går igenom samma sak hjälper till att stimulera dig att sparka vanan.

Ange en rad mellanliggande mål som en del av ditt program för att sluta röka. När du uppnår varje mål, belöna dig själv. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. Ett annat mål kan vara att göra en hel månad rökfri. När du uppnår det målet, ge dig en trevlig middag ute på en speciell restaurang. Därefter förlänger tiden mellan belöningar tills du inte längre vill röka.

Sluta röka

Se till att din familj och vänner vet att du slutar röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta röka. Det här hjälper dig att öka din chans att lyckas sluta röka.

Rengör ditt hem, din bil och din garderob för att bli av med lukten av rök. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner. Genom att göra detta kommer ditt hus att ha en frisk ren arom istället för den inaktuella stanken av rökt tobak. När du går in i ditt hus kommer du inte längre att påminna dig om att ha en rök.

TIPS! Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka.

Som du har läst i den här guiden kan du sluta röka om du verkligen följer dessa tips. Det viktigaste du måste göra är att vara stark, bestämd och redo att hålla dig med din målplan. Använd det du just har lärt dig för att sluta röka för gott och njut av ett längre och hälsosammare liv.Source link