Letar du efter information om att sluta röka? Se tipsen nedan!


Även människor med stark viljestyrka har ibland en svår tid att sluta röka vanan. Det kan vara särskilt svårt eftersom det oftast finns något som rökare får från att röka som kan tyckas att det uppfyller ett behov. Ta lite insikter från denna artikel till hjärtat och använd dem för att göra den psykologiska och fysiska avbrottet från den cigarettvanan.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Varje person uppnår sina mål olika. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Att skapa den här personliga listan gör just det.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

TIPS! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök inte gå kallt kalkon.

Nikotiners ersättningsterapi

En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinbytesbehandling för att hjälpa till med att sluta röka. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. Cravings kan ofta vara överväldigande. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Använd dock inte nikotinersättningsprodukter vid rökning.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggare som gör att du vill ha en cigarett. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

TIPS! Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. På dag 30 kan du gå ut på middag på en fancy restaurang. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av. Vissa tycker att detta är till hjälp. Detta är ett effektivt sätt att försörja dig för att sluta helt.

Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar. Att använda ett bra stödsystem är fördelaktigt när du slutar. Det kommer betydligt bättre chanserna att du lyckas sluta röka.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; det är en långsiktig process.

Det första steget i någon plan att sluta röka, stoppar. Stopp kommer att börja dig på din nya väg. Avsluta och låt inte dig själv röka igen. Denna teknik kan vara tuff, men fördelarna är extraordinära. Låt inte detta avskräcka dig. Att sluta kall kalkon är ett av de mest effektiva sätten att sluta.

Planera hur du kan hantera de stressiga tiderna. Undvik frestelsen att lysa upp när du är stressad. Detta är ett vanligt svar hos dem som regelbundet röker. Om du har en plan för vad du ska göra istället, är du mer sannolikt att undvika att röka. Ha en reservplan om den första planen inte fungerar.

Sluta röka

TIPS! Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

Som du har läst behöver det inte vara omöjligt att sluta röka för gott. Du kan sluta röka med en engagerad, positiv attityd när du försöker tipsen ovanför idag. Du kan bli förvånad över vad du kan göra när du är bestämd!Source link