Letar du efter information om att sluta röka? Se tipsen nedan!


Många människor vill sluta röka, men känner att det kommer att vara för svårt eller att de inte har den viljestyrka som krävs för att framgångsrikt sluta. I den här artikeln kan tipsen och informationen hjälpa dig att ta de första stegen för att vara fri från din rökning vana.

Rökning är en stegvis process som bör utföras dag för dag. Ta en dag i taget när du slutar röka. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera den dagliga mallen.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Om du inte kan sluta kall kalkon byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma när det gäller att minska abstinenssymptomen.

Nikotinutbyte

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Chanserna att någon slutar röka fördubblas om de använder nikotinplåster eller tuggummi. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Ta en lång promenad, ta disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

Tala med dig om du vill sluta röka. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör. En läkare kan också välja att ordinera mediciner, om de anser att det är nödvändigt.

Du behöver inte gå igenom det här ensam. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

Tips! När du slutar röka, informera din familj och dina vänner om dina avsikter. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Om du har rökt inuti ditt hus, ge det en komplett skrubbning när du har slutat. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och du kommer inte att påminnas om önskan att röka varje gång du går genom din dörr.

Övergång från att röka för att träna. Mood boosting endorfiner släpps med motion och du kommer att distraheras från dina begär efter fysisk aktivitet. Övning är också fördelaktig på annat sätt; det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att personer som slutar uppleva ibland.

Hitta någon som du kan ringa på för support om du känner dig frestad att röka medan du försöker sluta. Oavsett om det är en familjemedlem eller en vän, prata med någon för att underlätta dina begär. Den tid du spenderar chattar kan distrahera dig tills begäret passerar, och du kommer att känna dig bra att veta att du inte behöver uppleva din kamp ensam.

TIPS! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder det kommer att fungera för dig. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka.

Om du äntligen är redo att sluta röka, få stöd av dina vänner och familj. Låt alla dina bekanta veta att du har bestämt dig för att sluta röka. De kan ge dig en viktig uppmuntran. Dessutom anser du att du kan dra nytta av beteendeterapi eller en personlig eller online supportgrupp för att få mer stöd för att sluta.

Du måste lära dig andra sätt att engagera din mun om oral fixering är en integrerad del av din rökvanor. Många människor föreslår gummi eller hårda godis att göra detta. Några andra upplever lindring med elektroniska cigaretter.

När du väl fattat beslutet att sparka rökning, kan du inte tillåta dig att misslyckas. De flesta ex-rökare fick kämpa för att övervinna deras missbruk i månader eller till och med år innan de lyckades. Om du träffar en snag, se varför du hade återfallet och fortsätt sedan.

TIPS! Se till att du får tillräcklig sömn när du är i färd med att ge upp din rökning vana . För många individer leder uppe på sent på natten till ökad cigarettbehov.

Att sluta röka är en mycket allvarlig utmaning. Var säker, detta är inte ett omöjligt mål. Det kommer att ta mycket tålamod, beslutsamhet och tid. Ju mer kunniga du är desto bättre utrustade kommer du att vara att uppnå ditt mål. Sätt de tips du har fått för att arbeta. Snart kommer du att undra att du någonsin rökt före.Source link