Letar du efter information om att sluta röka? Se tipsen nedan!


Alla som röker vet att de måste sluta. Har du under hela ditt liv någonsin hört en rökpresent om hur stor rökning är för deras hälsa, eller hur fysiskt bra det får dem att känna? Du kommer att ha problem med att hitta en icke-rökare som vet det första om att sluta. Men en ex-rökare kan visa dig vägen. Ta lite tid att läsa råd från några som har gått i dina skor.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

Tips! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också.

När drömen att röka blir överväldigande, försök använda en fördröjning taktik. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta själv att du väntar fem till tio minuter innan du ringer.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att du ska hålla dig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Nikotinutbyte

TIPS! Om du önskar att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Överväg att använda en nikotinbyte-typ av terapi. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet. En hel del begär är ganska överväldigande. Du kan hjälpa till med begäret genom att använda nikotinersättningsterapi. Det finns många studier som visar med tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Kom bara ihåg att aldrig koppla dessa produkter med rökning.

Att sluta röka vanligtvis är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Få en annan distraktion då.

När du tänker sluta byt märken. Att byta till ett dåligt märke kan negativt ändra din uppfattning om att röka. Rök inte mer än du normalt skulle eller andas in dem på olika sätt. Detta kommer att hjälpa dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

Support System

Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. De är ditt supportsystem, och finns där för att påminna dig om att hålla dig beslutsam i dina försök att sluta röka. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. För att öka din chans att lyckas utveckla ett supportsystem.

De som inte röker kan tycka att det är mycket svårt att förstå hur en rökare kan fortsätta sin vana trots tydliga hälsorisker. En nonsmoker kommer aldrig att kunna förstå hur svårt att sluta. Det har emellertid funnits människor som verkligen har slutat, och deras erfarenheter delades i ovanstående artikel. Applicera sina idéer till ditt eget liv för befrielse från att röka.Source link