Letar efter sätt att sluta röka? Idéer du kan använda


Det kan vara svårt för många människor att sluta röka, även när de vet om problemen som orsakas av nikotinberoende. Om du fortfarande har vanan, ger denna artikel några solida, användbara tips så att du äntligen kan vara fri från din nikotinberoende. Bestäm vilka som låter rätt till dig och använd dem för att sluta röka.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Tips! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att skriva ut fördelarna kan hjälpa till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

Om du har problem med att sluta röka på egen hand, tala med din läkare. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. En läkare kan också ge dig information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som kan öka sannolikheten för framgång med att sluta.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Försök maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

TIPS! Komma med din egen personliga plan för att sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Planera framåt, så att du är beredd att hantera stress utan att tillgripa rökning. De flesta rökare använder cigaretter för att lugna sig under stressiga stunder. Om du har en reservplan av tillgängliga alternativ, kommer du att vara mindre benägna att tända. Ha mer än en idé om den första tanken inte hjälper tillräckligt.

Tänk på de platser där du brukade regelbundet ha en cigarett och sedan undvika dem. Det kan till exempel vara nödvändigt att byta upp din dagliga rutin, speciellt om din rutin innehåller särskilda rökningstider. Drick kaffe när du kommer in på ditt kontor eller håll dig borta från baren för att minimera dina begär.

Skapa en mantra själv. Berätta för dig själv att du inte tar en puff någonsin igen. Medan det kan tyckas bra att röka en tillfällig cigarett, kan bara en enda puffa ångra allt ditt hårda arbete helt. Lös upp innan du ens är frestad att aldrig försöka "bara en".

TIPS! Se till att du äter bra. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning.

När du försöker sluta röka, håll dig positiv. Massor av människor som slutligen slutade röka misslyckades första gången de försökte. Hitta dina svagheter och skapa solida säkerhetskopieringsplaner för att hålla dem från att spåra dig igen. Du kan bara lyckas nästa gång.

Dessa förslag bör ge dig en bra start när du ritar dig själv om cigarettvanan. Du förtjänar frihet från nikotin och tobak. Ge dig själv en möjlighet att sluta med denna vana. Din ökande hälsa och den minskade risken för din familjs hälsa kommer att vara stora belöningar för dina flitiga ansträngningar.Source link