Letar efter sätt att sluta röka? Idéer du kan använda


De flesta individer vill sluta röka, men de blir avskräckta innan de ens försöker. Du kan sluta om du har en bra attityd om det, har trick upp din ärm och viljan att göra det. Du kan använda informationen nedan för de trick du behöver. Fortsätt läsa och använd dessa tips för att utforma en bra slutstrategi.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör att det går bra mycket lättare.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Att göra en lista hjälper till med den processen.

När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt lösa för att sluta röka för den dag du är i just nu. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera dagslivet.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att vara fokuserad och kunna stoppa alla begär.

10 minuter

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Sanningen är att många människor önskar att de kunde sluta röka, men vet inte hur man gör det. De människor som faktiskt lyckas med sina ansträngningar att sluta röka är de som bildar en plan och håller sig till sin design. oavsett vad. Vad du har läst i den här artikeln bör vara användbar när du börjar processen att sluta.Source link