Letar efter sätt att sluta röka? Idéer du kan använda


Även om du förmodligen redan vet hur rökning skadar dig, blir det inte lättare att sluta. Om du har försökt att sluta röka kan ibland lite ljudråd hjälpa. Följande tips hjälper dig att sluta röka.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du fortfarande väljer att röka kan det hända att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

TIPS! Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig att sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömda och är så optimistiska som möjligt för att förbättra din chans till framgång.

Övning hjälper dig att lindra stress. Om du är ny att träna, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att bidra till att minska vikten vid denna avgörande tid.

Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefon, slutet på en måltid eller körning eller går till ett annat rum för att prata så att du inte gör det Tänk på att tända en cigarett. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Du ger din kropp den nikotin som det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

TIPS! Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. De är där för att påminna dig och hjälpa dig att sluta.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, unna dig en film. En gång i månaden har gått, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka längre.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig att hålla ditt mål i sikte. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem på plats. Det här hjälper dig att öka dina chanser att slutligen vara rökfria för livet.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Det här är ett bra sätt att börja tanken att sluta helt och hållet. Försök vänta minst en timme eller så innan du har din första cigarett på dagen. Du kan röka en halv cigarett helt och hållet för att skära ner på din rökning.

Motivation och positiv utsikter är nyckeln till att sluta. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Tänk på hur mycket bättre du och ditt hem kommer att lukta när du har gjort förändringen för att sluta röka. Att acceptera att cigarettrökning har negativa hälsoeffekter kan vara skrämmande för vissa, men att fokusera på positiven kan också vara mycket motiverande.

TIPS! Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen att eliminera rökning.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är att bara sluta just nu. Stoppning börjar din resa. Avsluta kallt kalkon-stopp helt och låt inte dig själv röka igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Du måste alltid hitta vägar att ha hög motivation. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsmuren eller genom att bära armband för att symbolisera dina intentioner.

Du kan hitta stöd och hjälp på onlineforum. Det finns en hel del webbplatser helt fokuserade på att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp eller till och med katartiskt att dela med sig av att sluta strategier och hantera mekanismer med andra som förstår din kamp.

Öva bli en bra quitter tills du kan sluta röka permanent. Några personer som slutat röka gjorde flera försök innan de lyckades. Sluta röka, och ha tanken att du kommer att stanna så länge som möjligt. Om du ger dig möjlighet att röka igen måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Varje gång du slutar läser du av dina tidigare misstag och slutar sluta längre. En gång stannar den, så var bara tålmodig.

TIPS! Sök support online. Det finns hundratals användbara webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål att röka.

Planera i förväg hur du hanterar stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare har vana att lysa upp när något stressigt händer. Ha mer än en idé om den första tanken inte fungerar.

För att hålla dig motiverad, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som en följd av rökning. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Du vill inte vara en statistik.

Det är lätt att berätta för dig att en cigarett blir bra, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning, och det är verkligen inte värt det i långa loppet. Fortsätt att berätta för dig själv att du gör mycket skada.

Inse att du kommer att uppleva tider av stress, så gör en specifik plan för att motverka detta. Många rökare blir vana vid rökning när de stressas. Om du har en reservplan av tillgängliga alternativ, kommer du att vara mindre benägna att tända. Att ha flera planer på plats är perfekt, om en plan inte fungerar.

TIPS! Sluta röka omedelbart. Genom att sätta ett datum långt in i framtiden minskar du dina chanser till framgång.

Att sluta röka kan vara mycket svårt för många människor, men att veta några effektiva tekniker kan göra uppgiften enklare. Applicera ovanstående råd till din egen avslutande insats för att se mer solide resultat. Använd dessa tips för att skydda dig och din familj.

Att lära sig allt du kan om Array kommer att tyckas svårt att göra om du inte är klar över var du ska börja. Därför är det viktigt att du fördjupa dig med rätt kunskap. Informationen från den här artikeln hjälper dig att flytta framåtriktat.Source link