Letar efter sätt att sluta röka? Idéer du kan använda


Många tycker att försök att sluta röka är en av de svåraste sakerna de någonsin har gjort. Det finns ingen säker botemedel som fungerar för alla. Du kommer förmodligen att ha några försök och fel framför dig innan du hittar en teknik som kommer att fungera för dig. Du kan bli överraskad av hur effektiva några av tipsen nedan.

Se till att du tar processen ett steg i taget. Att ge upp tobaksvanan är en långsam process. Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom stopp nu hjälper dig i framtiden.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med åtagandet att sluta.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Övning kan göra en stressavlastare. Om du inte tränar regelbundet, börja sedan med en gång promenad. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

Tala med din läkare för att se om du slutar. Din läkare kan kanske hänvisa till att du kanske inte annars har kunskap om specialister i ditt område.

Sluta röka

TIP! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet som lämnas av cigaretter. Övning kan också fungera som en stressavlastare.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig att försöka sluta röka. Tänk på att förbättringen i ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du slutar röka. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, din andedräkt och kläder kommer att lukta bättre, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull .

Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne hela tiden. Det här kan innebära att motivationsmeddelandena sätts på din kontorsmur eller genom att bära armband för att symbolisera dina intentioner.

Hitta support via olika forum och meddelandekort. Det finns många webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka. Du kan tycka att det är användbart att jämföra vissa tekniker med andra.

TIPS! Om du vill uppmana dig att tända, försök använda en fördröjningstaktik. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gå.

Planera hur man hanterar alla stressiga situationer. Många rökare brukar röka när det händer något stressigt. Håll en lista över flera distraheringar som du kan använda om en inte fungerar.

Håll dig fri från situationer där du normalt associerar med rökning.

Secondhand Smoke

Tips! Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och stress av uttag.

Nu är det dags att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, gör bara dagen din dag att sluta. Att sluta idag kommer att sluta med att du buktar för en försvagande eller dödlig sjukdom. Att sluta hindrar också de som omger dig från inandning av begagnad rök, eftersom de sannolikt kommer att utsättas för farlig sekundär rök.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänka på att vilja sluta. Tänk på hur ditt liv kommer att förbättras, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Detta kommer att hålla din motivation upp samtidigt som du ger verklig anledning att sluta och hjälpa till med motivation.

Rökning kan ha tidigare tillhandahållit du gör i tider av stress för att lugna dig själv. Om du har använt rökning för att lindra stress, hitta en annan avslappningsteknik när du stressar.

Tips! När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Du kan associera rökning med körning eller läsning.

Tala med en läkare om receptbelagda läkemedelslösningar för att hjälpa dig att sparka vanan. Det finns flera produkter på marknaden som nu är tillgängliga för att hjälpa dig att sluta för gott. Fråga din läkare vad de skulle rekommendera så att du kan sluta.

Om du känner att ditt motstånd minskar och din längtan efter en cigarett växer, ring någon som redan har slutat för att uppmuntra stödord. Inte bara kommer det här att distrahera dig, du kommer också sannolikt att få den uppmuntran du behöver att recommit att sluta.

Ta reda på dina vanor när det gäller belysning. När är det mest sannolikt att du vill röka mest?

TIPS! Gör inte allt här själv. Få hjälp av dina vänner och familj.

När du väl väljer att sluta röka är det viktigt att du löser dig för att fortsätta. De flesta som slutade med framgång har gjort flera försök tidigare innan de faktiskt slutade. Om du träffar en snag, se varför du hade återfallet, och sedan gå upp och gå igen.

Tänk på vad du kan möta när du slutar röka. Många återkommer efter att ha slutat, brukar gå tillbaka under de första månaderna. Det kan vara otroligt frestande att få en cigarett när du är stressad eller stressad. Se till att du förstår de saker som utlöser dina uppmaningar och frestelser.

En förändring av utsikterna kan vara användbar om du vill sluta röka utan någon form av upphörande. Om du liknar att sluta röka för att ta det dag för dag, kommer du att kunna sluta göra det mycket lättare.

TIPS! Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära, ska du sluta röka så fort du Kan. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälso komplikationer.

Det är sant att försöka sluta röka är inte alltid lätt och det finns ingen bot-allt som fungerar för varje rökare. Naturligtvis är det inte omöjligt att sluta. Du kan bli framgångsrik genom att använda några av tipsen från artikeln ovan om du också har lite stöd och motivation. Du kan bli förvånad över hur snabbt du går vidare mot att sluta helt.

För att lyckas med Array är inlärning kritisk. För att få lycka till behöver du kunskap. Använd informationen som presenteras här för att hjälpa dig att göra ett välgrundat val om.Source link