Letar efter sätt att sluta röka? Idéer du kan använda


Alla som bryr sig om dig berättar att du slutar röka. Din läkare skulle säkert hålla med. Du kan även få rabatt från ditt försäkringsbolag. Så, varför har du inte gjort det än? Hitta de tips och råd du behöver i den här artikeln för att hjälpa dig att sluta. Tiden är inne; och när du gör det, se inte tillbaka.

Kallt Turkiet

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, så att du kan sluta bra.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska ditt totala antal för dagen med en.

Kan hypnos fungera för dig? Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Gör en lista för dig själv.

adekvat sömn

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökning vana. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de galna fysiska abstinenssymptomen.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om de 10 minuterna inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggers som gör att du vill ha en cigarett. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Försök hitta något att tänka på om ämnet.

Nu har du läst mycket användbar information som hjälper dig i dina ansträngningar att sluta röka. Att skicka nikotinvanan kommer att förbättra kvaliteten på hela ditt liv. När du kommer över det värsta av att sluta och kan se ljuset, gå fira! Du förtjänar det!Source link