Letar efter sätt att sluta röka? Idéer du kan använda


Rökning påverkar ditt liv på fler sätt än du kanske inser. Det förändrar hur du ser ut, eftersom nikotin gör att tänderna blir gula, och det kan också göra dig sugen på rök. Det kan också påverka din hälsa negativt. Du kan omvända alla rökningens negativa effekter om du slutar. Om du inte är säker på hur du slutar läser du om några tips om hur du gör det lättare.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

Sluta röka

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Försök att inte höra om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

TIPS! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig sluta röka. Hellre än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om supportgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

När du slutar röka blir det inte lätt, det kommer att vara värt det när du ser hur det påverkar din hälsa, ditt utseende och ditt sociala liv. Efter att ha läst ovanstående artikel är du förhoppningsvis mer självsäker i ditt beslut att sluta röka en gång för alla. Välj ett tips och försök det nu.Source link