Letar efter sätt att sluta röka? Idéer du kan använda


Rökning har en dödlig vana som negativt påverkar vem som helst som gör det och de omkring dig. Det kan orsaka lungcancer, hjärtproblem, emfysem och lung- och halscancer. Den andra handens rök är också i riskzonen. Det här är en utmärkt anledning till att stoppa rökning är så viktigt. Följande artikel listar flera idéer som kan hjälpa dig att nå ditt mål och faktiskt sluta.

Hypnos kan vara något du borde försöka för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Många har funnit framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i en djup trance och ge dig positiva affirmationer. När du klipper ur den djupa transen kan cigaretterna inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Varje person gör saker sina mål annorlunda. Det är viktigt att hitta vad som är bäst för dig.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det kan vara mycket fördelaktigt att nätverka med människor som har varit där du är och förstå de känslomässiga och fysiska utmaningarna du går igenom.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget så ofta som behövs.

Försök byta din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst vinna från att sluta röka. Det här kan hjälpa till att balansera din hälsa genom att njuta av hälsosam produktivitet medan du stoppar viktökning.

Tala med din läkare om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Informera älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att driva dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha folk runt som stöder systemet på plats. Detta kommer att öka dina chanser att lyckas sluta röka.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Försök att tänka på hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, dina tänder kommer att se vitare ut, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Medan många människor svarar på negativ förstärkning är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Hitta stöd via onlinebaserade forum och meddelandekort. Det finns hundratals användbara webbplatser som helt fokuserar på att hjälpa rökare att ge upp sin vana. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra rökare om de olika sluttekniker som de har försökt.

TIPS! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Istället för att tänka på att stoppa för evigt, tänk på att ta det en dag i taget.

Planera för att hantera några stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare har vana att lysa upp när något stressigt händer. Har mer än en idé om den första planen inte fungerar.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symptom där du skulle bli frestad att röka.

Det är lätt att berätta för dig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Fortsätt att berätta för dig själv att du inte ger in och röker en cigarett.

TIPS! Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Genom att berätta för dig själv om att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att se till att 10 minuter senare kommer begäret att gå.

Att träna efter att ha slutat röka kommer att vara lättare, så starta en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Regelbunden fysisk träning kommer också att förhindra vikt under kontroll. Endorfiner övning producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i framtiden. Du kan hitta seger i framtiden.

Istället för att tro att du måste "sluta", tänk på det som en gåva till dig själv. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kommer att ge dig motivation och slutar tycka omedelbart viktigt.

TIPS! Vissa människor gillar inte tanken att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

Alla vet att rökning är farlig och extremt ohälsosam. Många kända hjärtsjukdomar och lungsjukdomar är kopplade till rökning. Rökning påverkar andra runt dig på grund av begagnad rök och kan vara lika farlig. Förhoppningsvis kommer du att kunna bättre sluta röka genom att följa rådet i den här artikeln.

Som du tidigare läst finns det ett ton att du måste lära dig om Array. Du kan behärska ämnet om du gör noggrann forskning och fortsätter att lära dig. Använd informationen du har lärt dig här för att hjälpa dig.Source link