Letar efter sätt att sluta röka? Idéer du kan använda


Många människor kommer att erkänna att sluta röka är en av de svåraste sakerna att göra. Det finns ingen enda botemedel som ger bra resultat för varje person. Du kan behöva göra lite forskning och experiment tills du hittar en som fungerar för dig. Nedanstående tips hjälper dig att sluta överraskande enkelt.

Dessa personer kan erbjuda stöd, support och vägledning för att sluta. Stödgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter, så ta tid för att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Att sluta röka är en process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

TIPS! Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver vara kunna sluta röka Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Skapa en lista med strategier som hjälper dig att kunna sluta. Varje person gör saker sina mål annorlunda. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig och dina behov. Att göra din egen lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som följer med att sluta.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, använd nikotinplåster eller tuggummi.

Tips! Om du vill ge in efter ett begär, sätt av det så länge som möjligt. Ta en lång promenad, ta disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att Fråga inte automatiskt dig att röka. Försök hitta någon typ av ämne.

Behandla dig själv

Till exempel, när du har åstadkommit din första rökfria vecka, behandla dig en film. Efter en månad kan du njuta av något dyrare eller elegantare. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Tips! När du slutar röka är det en dag till dag händelse. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att hålla dina planer att sluta. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha folk runt som stöder systemet. Detta ökar din chans att äntligen vara rökfri för livet.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta kan vara ett effektivt sätt att underlätta processen för att eliminera rökning. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du röker din första cigarett för dagen. Du kan röka bara hälften av en cigarett snarare än en hel en för att skära tillbaka på rökning.

De flesta kommer inte att lyckas sluta i första och andra gången. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du misslyckas och har en cigarett måste du omedelbart ange ett nytt slutdatum. Bara recommit varje gång du slutar, lär dig längs vägen.

TIPS! Kom ihåg att sluta röka är en daglig åtgärd. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

För att hjälpa dig att sluta röka, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som följd av rökning. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. För att inte bli en statistik.

Det är lätt att berätta för dig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårda arbete vilket försvinner allt ditt hårda arbete. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

Nu är det lika bra att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, gör bara idag din dag att sluta. Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Att sluta röka skyddar också din familj, vilket är en annan viktig anledning att sluta.

TIPS! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta.

Även människor som har de bästa avsikterna och de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan hitta seger i en större triumf på vägen.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du inte kommer påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Rökning används ofta för att hjälpa dig att gå igenom stressiga händelser. Om det är fallet, är det dags att hitta ett annat sätt att avspänna!

TIPS! Om du är överväldigad av trang att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du tycka att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Älskade

Få dina nära och kära involverade när du fattar beslutet att sparka rökning vana. Informera alla som är nära om dina nära och kära att du försöker sluta röka. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en supportgrupp eller prova kognitiv beteendeterapi som hjälper dig att sluta.

Det är viktigt att erkänna att sluta röka erbjuder olika utmaningar för olika människor. Men det betyder inte att sluta är omöjligt. Om du känner till några effektiva tekniker, och har rätt motivation, kommer du att kunna sluta röka. Du kan bli glatt överraskad om du provar dem.

TIPS! Överväg nikotinersättningsterapi. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, deprimering eller frustration.

Många söker efter information om Array, men de flesta hittar inte den bästa informationen. Detta material kommer att ge dig bra information om. Använd data som du tar in från den här artikeln till det verkliga livet.Source link