Letar efter sätt att sluta röka? Idéer du kan använda


Många tror misstänkt att sluta röka innebär att man slänger cigaretterna och förlitar sig på viljestyrka ensam för att övervinna deras missbruk. Det här kan hjälpa dig att sluta, men det behöver inte vara så grovt. Det finns otaliga metoder tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka.

När du väl har bestämt dig för att sparka röksvanan, berätta för din familj och dina vänner. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningarna som möter dig, som de har eller har att göra med dem också.

Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik . Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om det inte gör det, fortsätt försök med denna metod.

Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. Din kropp kommer sannolikt att kräva mat när du slutar röka, så låt dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

Nå ut till dina vänner och familj för att få hjälp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor . Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vana.

Överväga nikotinersättningsterapi. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Du får dubbelt så mycket chans att sluta röka om du använder tillförlitliga nikotinplåster, pastiller eller tuggummi. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ger upp för fort. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att förskriva ett läkemedel som kan hjälpa dig att sluta.

Sluta röka

När du slutar röka, börja med att byta varumärken. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Denna teknik kommer att få dig till en tänkesätt för att sluta röka.

Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Detta hjälper dig att starta din rökningstussresa. När du vaknar upp varje morgon, försök att vara uppe i minst en timme innan du tänder upp dagens första cigarett. Försök röka bara en halv cigarett för att hjälpa dig att skära på hur mycket du röker.

TIPS! Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande.

Efter att ha läst den här artikeln har du förhoppningsvis en bättre uppfattning om vad du kan göra för att hjälpa dig att sluta röka. Det kan finnas dagar som du känner dig frestad att röka men med rätt teknik och stöd, kan du göra det genom att ta det en dag i taget.Source link