Ljuka steg mot att få frihet från tobak


Behovet av att mata en cigarett kan verkligen vara obekväma och besvärliga ibland. Du måste sluta samtal och gå ut för att ha en cigarett, och du känner inte rätt om du inte har dina favorit tobaksprodukter med dig. Fortsätt läsa för att lära dig att sluta med den här mycket pinsamma vanan. Den här artikeln har massor av tips för att hjälpa dig med många användbara idéer för att hjälpa dig att sluta röka.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Det handlar om en stor chans att göra den här metoden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller behandling kan vara till hjälp. Detta ökar din sannolikhet att sluta mindre svårt.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du fortsätter och röker, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna att sluta När något är skrivet, kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Övning är ett bra sätt att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan med en gång promenad. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Se till att du får mycket vila när du arbetar för att sluta röka. För många, uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är avgörande att människorna som är närmast du erbjuder stöd, och du kan göra utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kommer vara humörig i början och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är en svår process, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Tips! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, komplettera dina försök med nikotinbytesprodukter som nikotingummi eller fläckar.

Tala med din läkare om han kan hjälpa dig att planera att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser för att sluta röka som du inte visste existerade.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att stödja dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag. Det bästa sättet att sluta är att få folk runt som stöder systemet på plats. Detta kan hjälpa dig att uppnå din chans att lyckas sluta röka.

TIPS! Ta din resa en dag i taget. Det är en stor process att sluta röka.

De flesta som försöker sluta röka första gången de försöker. När du slutar röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du börjar röka igen, välj omedelbart ett nytt datum för att sluta. Fortsätt bara sluta och gå längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa.

Det bästa du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Att stoppa helt är det enda sättet att starta din resa. Försök bara sluta röka och börja aldrig igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Om du röker hemma, rengör allt grundligt, så det luktar inte av rök. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina gardiner och draperier och tvätta dina väggar. Detta kommer att göra ditt hem luktigt, ditt nya luktande hus kommer inte påminna dig om att röka.

Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stress.

För att hjälpa till med att bestämma sig för att sluta röka, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som en följd av rökning. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Inte att bli ett nummer!

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Om du gör det kommer att förhindra att saker som påminner dig inte påminns eller utlöses att röka.

Om du har problem med att motstå uppmaningen att röka, hämta telefonen. Inte bara är det dags att prata en stor distraktion tills frestelsen att röka passerar, får du också värdefullt socialt stöd som kommer att hålla mycket längre tid än telefonsamtalet.

TIPS! Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att bidra till att bekämpa eventuell viktökning som du kan uppleva.

Sluta röka

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan finnas underliggande känslomässiga skäl som bidrar till en persons rökvanor. När känslomässig stabilitet är intakt, är det lättare att sluta röka.

Gör en mantra av de främsta anledningarna till att sluta. Upprepa dem när du känner ett lust, kom igen, när du känner dig villig att röka. Detta är ett kraftfullt sätt att ta bort det fysiska och mentala fokuset från dina nikotinavdragssymtom och lägg det på de saker som är viktigaste behov och behov.

TIPS! En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Fortsätt fokusera på de positiva sätten ditt liv kommer att förändras när du befriar dig från cigaretter.

Deep Preatment

Prova djup andning om du försöker avvärja ett begär för cigaretter. Detta ger dig chansen att fokusera och komma ihåg varför du verkligen vill sluta. Det kan också hjälpa till att få mer syre i dina lungor, vilket kan få dig att känna dig uppdaterad. Djupa andningstekniker kan snabbt och när som helst.

Om du har blivit trött på att du vill röka, är du redan halvvägs för att sluta! Förhoppningsvis ger råd från den här artikeln dig vad som helst annat du behöver för att slutligen bryta din rökning vana. De tips och förslag som nämns i den här artikeln hjälper dig att göra just det.

Tips! Minska antalet cigaretter du röker. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation.

Det finns mycket information att lära sig om Array. Dessa tips borde ha lärt dig några användbara saker om men det här ämnet är så komplicerat att du inte kan förvänta dig att lära dig allt från en enda artikel. Öppna själv upp till alla resurser du kan och följ nyheterna på att vara högst upp i ditt spel.Source link