Ljuka steg mot att få frihet från tobak


Det finns miljoner människor där ute som önskar att de kunde sparka sin rökning beroende. Rökning har många skadliga effekter, och långvarig exponering kommer att skada dina lungor över tiden. Så kolla igenom den här guiden och se vad du kan göra för att sluta röka vana för gott.

Dessa personer kan erbjuda tips, vägledning och vägledning för att sluta. Supportgrupper kan hittas på rekreationscenter, gemenskapskollegier, så ta tid för att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg vid den tiden. Att ge upp nikotin är en lång process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Försök aldrig att kyla kalkon.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försök och utmaningar att sluta.

Sluta röka

Överväg att använda ett nytt varumärke när du tänker på att sluta röka. Välj ett märke som du finner obehagligt. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att få dig att sluta röka.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De hjälper dig att hålla dig på rätt spår. Det bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Det här kan hjälpa dig att öka din gaol avsevärt.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutade. Detta kommer att sätta dig i början av din rökningstoppningsresa. Vänta en timme eller mer för att få din första rök av den dagen. Du kan också försöka röka en halv cigarett helt och hållet för att skära ner på rökning.

De flesta som försöker sluta berätta att det var nödvändigt att sparka första och andra gången. När du slutar röka, ta det dag för dag. Om du ger dig möjlighet att röka igen, sätt ett annat datum för att sluta. Bara recommit varje gång du slutar, medan du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång.

TIPS! Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

De första 7 dagarna med att sluta röka är det absoluta svåraste. De första två dagarna utan att röka är när kroppen försöker bli av med all nikotin som den har hållit på. Efter det att de fysiska begären har gått, behöver du bara ta itu med psykologiska skäl för att röka. Dessa symptom är inte lätta att hantera, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

Även människor som har de bästa avsikterna och framtiden. Du kan hitta seger i en framtida ansträngning nästa gång.

Rökning kan vara den sak du gör i tider av stressavlastning. Om du har använt rökning för att lindra stress, måste du hitta en annan teknik som du kan använda för att koppla av när du är stressad.

TIPS! Rökning är en steg-för-steg-process som bör göras dag för dag. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; bara sluta för idag.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att människor som slutade uppleva ibland.

Om du känner att ditt motstånd minskar och din önskan om att en cigarett växer, få någon annan in på det direkt. Den tid du spenderar i samtal med dem på telefonen kommer att ge en fin distraktion så ditt begär har tid att gå och du kommer att må bra att du vet att du inte behöver uppleva din kamp ensam.

Counseling kan hjälpa dig i ditt uppdrag att sluta smoing. Det kan finnas underliggande känslomässiga skäl som gör att du vill röka. Om det emotionella problemet behandlas, vill du inte röka lika mycket.

TIPS! Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter.

Skapa en mantra baserat på de främsta anledningarna du måste sluta. När du känner din viljestyrka svagare, recitera orsakerna tills du erövrar begäret. Detta är ett värdefullt sätt att ta det fysiska och mentala fokuset bort från dina nikotinavdragssymtom och lägga det på de saker som är viktigaste behov och behov.

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Informera dina nära och kära att du försöker sluta cigaretter för gott. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en rökningstoppande grupp eller prova kognitiv beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

Denna artikel ska ge dig ett bättre perspektiv på hur man slutar röka. För att vara stark i ansiktet av frestelse, håll alltid din motivation i åtanke. Du vill leva ett långt och uppfyllt liv, så använd ovanstående råd idag för att sluta röka.

TIPS! Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel.

Massor av folk vill förstå ämnet för Array men vet inte vart man ska börja. Lyckligtvis innehåller det här stycket allt du behöver för att lyckas framåt. Genomför nu de råd du just har läst.Source link