Lyckas att sluta röka med dessa användbara tricks


Vetenskap har visat nikotin som förekommer i cigaretter är extremt beroendeframkallande. Det gör det mycket svårare att leva utan en cigarett om du redan har börjat röka. Se till att du lär dig allt du kan för att hitta de bästa sätten att gå vidare för att nå dina mål.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Att göra en lista hjälper till med den processen.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter, och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Försök använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Gör inte allt här själv. Få hjälp av dina vänner och familj. En utomstående stödgrupp av tidigare rökare kan också hjälpa till. Att prata med dem som delar samma erfarenhet kan hjälpa dig genom processen.

När du förbinder dig att sluta röka, planera ut lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel, gå till en film efter en vecka som du inte röker. Ett annat mål kan vara att göra en hel månad rökfri. När du uppnår det målet, ge dig en trevlig middag ute på en speciell restaurang. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i ditt sinne alls.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad.

Rengör ditt hem, din bil och din garderob för att bli av med lukten av rök. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Hitta ett sätt att vara motiverad hela tiden. Detta kan innebära att du limer motivationsaffischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta. Dessa påminnelser ger dig den enhet du behöver för att bekämpa frestelser.

Den första veckan efter att du slutat röka kommer säkert att vara det värsta skedet. Under de första 48 timmarna efter att du slutat börjar din kropp att gå in i detox eftersom all nikotin lämnar ditt system. Efter att ha kommit igenom den första veckan kommer emellertid huvuddelen av begäret att vara primärt psykologiskt. Förstå detta kan göra att motstå begäret mindre traumatiskt.

TIPS! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag.

Nikotinberoende kan göra tanken på att ge upp cigaretter verkar omöjligt. Avsluta presenterar mycket verkliga fysiska och emotionella utmaningar. Ge dig själv en nödvändig ökning av förtroendet genom att använda teknikerna här. Det är möjligt att sluta röka genom att tillämpa denna användbara information tillsammans med ditt eget hårda arbete.Source link