Lyckas att sluta röka med dessa användbara tricks


Även om det finns otaliga människor som desperat vill sluta röka, blir många avskräckta och ger upp för lätt. Avsluta kan hända om du är positiv om det, så försök använda tipsen nedan för att komma igång. Leta efter möjligheter att införliva dessa tips i ditt dagliga liv, och du är nästan säker på att uppfylla dina mål.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan det försenas att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

TIPS! Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras, och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid.

Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag åt gången. Att sluta röka är en process. Tänk inte ens på framtiden. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla sig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett eländigt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Det är inte lätt att sluta röka, och du bör vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

TIPS! Försök inte sluta ensam. Få lite stöd från dina nära och kära.

Om du inte tror att du kan sluta alla på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

Älskade Ones

En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjs hälsa. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

TIPS! När du slutar röka hjälper du inte bara din egen hälsa utan också dina nära och kära. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer.

Några rökare tycker att skära tillbaka på att röka är en bra start. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan också röka endast hälften av din cigarett varje gång du går för en rök för att hjälpa dig att skära tillbaka.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. Stopp kommer att starta dig på din nya väg. När du slutar, låt inte dig själv börja om igen. Denna metod att sluta cigaretter är inte den enklaste. Det har dock visat sig vara mycket effektivt.

Sök efter support via onlinemiljöer och forum. Du hittar ett överflöd av webbplatser skapade för att hjälpa människor med sin önskan att sluta röka. Det är bra att prata med andra ex-rökare så att du både kan jämföra de tekniker du använder för att hjälpa dig att sluta. De kamrater du träffas där kommer att ha en djup förståelse för vad du går igenom, vilket ger dem möjlighet att hjälpa dig att lyckas.

TIPS! Planera belöningar för dig själv och följ med dem när du möter en viktig milstolpe. Välj värdefulla prestationsdatum som 24 timmar, en vecka och en månad sedan ditt slutdatum.

Medan många människor har en önskan om att sluta röka, kan många av dem inte lyckas med det. De som lyckats sparka sin rökning brukar nästan alltid ha en plan, liksom en stor motivation att hålla kursen. Försök med de tips du just läst för att hjälpa dig att formulera en strategi för att framgångsrikt befria dig från behovet av att röka.