Lyckas att sluta röka med dessa användbara tricks


En av de svåraste sakerna att sluta röka måste hantera det dagliga trycket i livet utan cigaretter. Du behöver inte känna att du är instängd Använd istället råden i den här artikeln för att hjälpa dig att starta din resa.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Gå inte på den kalla kalkonvägen.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade den rätta tankegången, eller de gav helt enkelt för fort. Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Din läkare kommer också att kunna skriva ett recept för medicinering för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig själv med en film. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

Tips! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det tills senare. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Välj menthol eller ett varumärke som du finner obehagligt. Inte på något sätt bör du röka mer av din nya cigarett än vad du gjorde av den sista. Detta är det första steget att sluta.

Se till att berätta för din familj och vänner att du har bestämt dig för att sluta röka. De är där för att påminna dig och hjälpa dig att sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. För att öka din chans att lyckas utveckla ett supportsystem.

Titta på stopp som ett ändamålsenligt val. Att stoppa är det enda sättet att starta slutprocessen. När du slutar, låt inte dig själv börja om igen. Denna teknik kan vara tuff, men fördelarna är extraordinära. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

Tips! En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Secondhand rök orsakar lungsjukdomar, cancer och andra hälsoproblem för alla runt omkring dig.

Nu när du har absorberat allt detta råd bör ditt förtroende för en lyckad avsluta vara mycket högre. Använd det du har lärt dig här för att ge dig själv motivation, ta itu med frestelserna och berätta för cigaretter du är över dem!Source link