Lyckas att sluta röka med dessa användbara tricks


Det kan vara svårt att sluta röka när cigaretter är så lättillgängliga i de flesta kulturer. Du behöver inte fortsätta röka. läs den här artikeln för några bra tips.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Det svåraste steget är de första dagarna och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

TIPS! Ta bara varje dag som det kommer. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att ändra utfallet av framtiden.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att vara fokuserad och kunna stoppa alla begär.

10 minuter

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förutse Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

TIPS! Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förut Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Berätta själv att du kommer att vänta ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökning vana. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

Minska antalet cigaretter som du röker. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. När du försöker sparka vanan kan det vara bra att låta dig skära ned genom att bara röka hälften av varje cigarett.

Hitta ett sätt att vara motiverad hela tiden. Kanske lägger inspirerande tecken på din vägg, eller att ha smycken som påminner dig om dina ansträngningar kommer att hjälpa till. Oavsett din metod är en visuell påminnelse ofta en övertygande motivator för att fortsätta.

TIPS! Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. En mängd olika mediciner är tillgängliga för att göra stoppprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt.

Nu när du har dessa tips till ditt förfogande, kommer du att upptäcka att det är möjligt att sparka denna vana en gång för alla. Se till att du också sprider din nyfunna kunskap till andra rökare, som vill sluta, så att de också kan bli framgångsrika.