Lyckas med att sluta röka med dessa användbara tricks


Miljoner män och kvinnor skulle älska att sparka sin ohälsosamma rökning vana. Inte en person har någonsin lett ett hälsosammare eller säkrare liv på grund av att röka. det leder bara till skada. Om du är redo att sluta, fortsätt läsa för att höra några värdefulla råd som kan hjälpa.

Kallt Turkiet

TIPS! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och fördelarna med att sluta. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök inte gå kallt kalkon. 95% av tiden kommer människor som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, vilket gör att du kan sluta bra.

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig att sluta röka. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt behov.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Om du vill uppmana dig att tända, försök använda en fördröjningstaktik. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om inte, upprepa det här steget så ofta som behövs.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra slutprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

Tips! Oavsett vad du behöver se på din slutar en dag i taget. Att bryta vanan är en process; Det händer inte över natten.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

Se till att du är fullt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närmar sig den rätta tankegången. Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

Klipp tillbaka på hur mycket du röker. Detta hjälper dig att komma igång på din resa för att sluta röka. Vänta en timme åtminstone innan du får den första röken på den dagen. En annan strategi för att minska mängden du röker är att röka en halv cigarett varje gång du har en.

TIPS! Det tar åtagande att gå igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra så. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ge upp för snabbt.

Under de första veckorna av ditt avslutningsförsök, håll dig borta från aktiviteter som du associerar med att röka. Om du hade morgonkaffe och en cigarett eller gick till happy hour och rökt, ändra din rutin. Dricka kaffe på väg till jobbet eller stanna borta från barer kan hjälpa dig att kortsluta begäret.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökuppehåll, kom alltid ihåg din familj och de som skulle påverkas på ett stort sätt om din hälsa minskade väsentligt på grund av denna mycket farliga vana. I Amerika är cirka 20% av alla dödsfall från rökrelaterade sjukdomar. Du vill inte vara en statistik.

Som du kan se behöver du anta ett nytt perspektiv för att verkligen förstå hur du kan sluta röka för livet. Kom ihåg att du måste vara stark, och medan valet är för dig, slutar du röka hjälper dig att stanna längre för dina nära och kära.Source link