Lyckas med att sluta röka med dessa användbara tricks


Att sluta röka är en skrämmande uppgift för även de mest starka människorna. Även människor som är desperata att sluta tror fortfarande att rökning ger något åt ​​dem. När du är redo att ta bort dig själv och dina känslor från cigaretter och sluta för gott, ska tipsen du hittar här hjälpa dig att komma igång.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Försök att inte höra om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att du kan bygga en rökfri framtid.

Tips! Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och avsluta strategier. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Detta uppnås när du skapar din egen lista.

När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. Det finns inget fel med att ställa upp långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget att röka upphörande.

TIPS! Ta varje dag en i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt.

Starta en träningsrutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Träning kan hjälpa till att underlätta stress. Om du inte är en väldigt aktiv person kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Nikotinutbyte

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Studier visar att nikotingummi, pastiller eller fläckar kan öka människors framgång när de slutar. Det är viktigt att undvika att använda dessa om du fortfarande röker.

Tips! Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Några mediciner kan göra det lättare att sluta röka.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. Din läkare är också den enda som kan skriva en recept för en nikotinbyte medicin.

Skulle byte märken hjälpa dig i ditt mål? Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Det här hjälper dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

Om du är seriös om att sluta röka vana behöver du bli bra på det. Du måste vara motiverad, eftersom det är möjligt att misslyckas först. Sluta bara, och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du återkommer, ange ett nytt datum för att sluta igen. Varje gång du slutar röka och har ett återfall, lär du dig vad som gick fel och strävar efter att sluta längre nästa gång. Så småningom kommer du att bli bra att sluta och en gång kommer du att sluta och aldrig gå tillbaka.

TIPS! Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte skämma bort.

När du är frestad att röka, säg själv, "Nej. aldrig. Jag tar inte en enda puff. "Även om du kan bli frestad att röka under stressperioder, låt inte de uppmanas att ångra ditt hårda arbete. Tänk på vad en enda puff kan göra.

När du slutar röka, behöver den inte orsaka stress eller verkar ouppnåelig. Självkänsla och viljestyrka kan få dig genom att sluta röka, så använd tidigare insikter i ditt dagliga liv idag. Du kommer att bli förvånad över att lära dig allt du kan göra när beslutsamhet sätter in.Source link